Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormyszorka
    • CommentTimeMar 23rd 2009
     permalink
    Aga ciesze się ze sie magnes znalazł
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Będąc w kuchni poczytałam opakowanie od Vibowita - Dla NIEMOWLĄt i małych dzieci do lat 3 Ale właśnie to z blondynkiem. Ja zaś nie widziałam takich kolorowych opakowań.

Myszorko teraz juz i tak nic nie zmienisz :( Głowa do góry - następnym razem bedzie lepiej!!
    --
  1.  permalink
    A jak byłyście małe to też jadłyście Vibovit na sucho? Jej- jaki on był pyszny....
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    And dzięki za pocieszenie ale wiesz ja bym 5 chciała :tongue:
    Aga ja wolałam visolvit
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Mi babcia kupowała Vibovit i musiała chować :P ale zawsze wyjadałam nie piłam hihihi
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Ja tez bardzo lubilam vibovit!!!Mniam:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja też... :d jak byłam mała to całe torebki na raz :D
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja nie pamiętam jak byłam mała :tooth:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dobry wieczór miłe panie :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga ufff ... to gdzie dokładnie magnes się podział :P
  2.  permalink
    Adam go znalazł. Podczepił się jakoś pod nogę hani stolika- nie wiem nawet w jaki sposób. jak wrócił z pracy to dostał powera w szukaniu - ja juz odpuściłam, bo byłam pewna,że w brzuchu siedzi. A namruczał się przy tym i nagadał... Wiesz- ,że juz do szpitala niby trzeba jechać. Dobrze,że w naszym domu jest ktos, kto zachowuje zimną krew i byl gotów na oczekiwanie efektu trawienia :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Aniu dzięki widze ze otwarli niedaleko mnie w sumie bo jakies 20km ode mnie pepco, a gatunkowo fajne te rzeczy?
    --
  3.  permalink
    SH- a co z Tobą dzieciaku? Odezwali się w sprawie pracy? R wróci? Odezwij sie !

Ja juz się odmeldowuję. Czas przytulić się do małza i iść dziś nieco wczesniej spać, bo pewnie noc bedzie cieżka :/
    Dobranoc
  4.  permalink
    co do tych adidasków jeszcze to Piotrus miał w Norwegii Nike i były fajne sztywne a leciutkie wiazane a teraz ma Fila ale nie bardzo mi sie widza bo sa za ciezkie jak na butki dla dziecka wykonane w takim olds stylu ,Nastepnych butków tez nie musze kupic bo koledzy z pracy zafundowali mu ADidasa Adi racery z podeszwa good year wiec bedzie w nich smigał
    pozostaje mi kupic tylko sandały

ja tez jadłam Vibowit na sucho
    pysznyyy
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga haha, no mój monsz też z tych gadających i mruczących :P
    Myszorka zależy co ... ja kupuję Juniorom bluzeczki, spodnie dresowe (po domu) i pierdoły do kuchni ...
    Ogólnie lubię PEPCO :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja też już życzę spokojnej nocy - do jutra!
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeMar 23rd 2009 zmieniony
     permalink
    A ja się zgadzam z Ania:)) Małż farmaceuta, teściowa farmaceuta i oboje pieją że vibovit bobas od 2 roku życia;)) i żeby nie ufać ślepo lekarzom:))

Dziewczyny skrobnijcie prosże, czy kupowałyście dziecią jakieś miękkie butki, tzn Hania jeszcze nei chodzi jak zacznie to napewno pójdę do ortopedy ALE potrzebuję dla niej buciki takie jakieśżeby jej stópka nie zmarza;( jak będzie w spacerówce siedziała..doradźcie cos proszę, firmę albo jaki but kupić..zastanawiałam się nad jakimis adidaskami takimi miękkimi, takei tylko żeby były..ale nie mam pojecia..obeszłam chyab z 10 sklepów i miękkich nie mają (jak juz to maleńkie numeracje) a takich normanych nie chcę jej jeszcze kupować;(
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aga to super, że magnes nie w Hani brzuszku:)hehe
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ja do tej pory vibovit i visolvit wsuwam na sucho:)) UWIELBIAM:)
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeMar 24th 2009
     permalink
    Pierwsza :DD
    Dbry >> choć nie wiem czy będzie ... ale obstawiam, że nie ma innego wyjścia :P
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    to ja 2 hihihi

Milusiego dnia :)
    --
  5.  permalink
    ja trzecia chociaz nie spie od 5.30 wrrrr
    cos za wczesnie sie obudzizł
    kiedy przestawiamy czas?
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    hej to ja czwarta
    Ciacho teraz w weekend zmieniamy czas
    A ja dzis nie wyspana, bo Mati się wiercił i zasmarkany znowu, kurde a tydzien temu odstawiłam leki. A na dodatek wczoraj tak skakał na łóżku ze broda sina i krew mu sie lała z buzi, bo chyba policzek przegryzł.
    Zastanawiam sie nad likwidacją łóżeczką
    --
  6.  permalink
    Piotrus ani mysli sie na chwile połozyc a wiem ze jak wstał po 5 to do 12 nie dociagnie
    Myszorka ja z takiego normalnego juz dawno zrezygnowałam-mam turystyczne ale Piotrus spi w nim tylko w południe,tez sie zastanawiam czy nie zlikwidowac go na rzecz łózka takiego dzieciecego które postawie przy swoim łozku
    ale nie wiem czy mi sie to wszystko zmiesci do pokoju bo sypialnie bedziemy miec dosyc mała
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam i ja z rana!
    Widzę, że na podium dzisiaj sie nie załapałam hihihihihi:wink:
    aga - cieszę się, że magnez się znalazł i to nie w brzuszku Hani!
    ciacho - ja na dniach zamawiam materac dla Oliwki (juz noszę się z tym zamiarem od jakiegoś czasu), a później stolarz dorobi na łóżko do pozostałych mebli, które też robił.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    aga - a co z Hanią? co powiedział lekarz??
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    witajcie juz wtorkowo
    nie wiem jak u was ale u mnie ... piekna zima tej wiosny :devil::devil:
    sniegu tyle nasypalo ze samochod trzeba bylo odsniezac no i caly czas sypie, bialutko jest za oknem wrrrrrrrrrrrrrr
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja jeszcze zostawię łóżeczka ... nie wiem do kiedy, ale jeszcze mi posłużą ...
    Ania u mnie nie ma śniegu, ale leje deszcz wrrr ...
    Aga no właśnie, Hanie dopadło zwykłe przeziębienie mam nadzieję >> jak noc w ogóle minęła?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas lozeczko tylko do lipca. jak bedziemy zamieniac sie pokojami to robimy Krzysiowi wlasny pokoik wiec juz tam od razu tapczanik chce.

kurde po tym wczorajszym przemoknieciu i wieczornym przemarznieciu cos mnie gardlo zaczyna pobolewac :|
  7.  permalink
    czesc dziewczynki
    Lekarz powiedział,że zwykla infekcja. Mam nadzieję,że minie w miarę szybko- na razie wygąda jak laleczka chucky- wiecie- czerwone, załzawione oczy i spuchniety nos.
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Bry wtorkowo
    Ania oj u mnie też piekna zima chyba dobre 8 cm sniegu , oby do weekendu , podobno cieplej ma być.
    Aga zdrówka dla Hani i jak poczytałam o tym magnesie to całe szczęście, że się znalazł.
    Ciacho a jak tam na imprezie u teściów
    A ja sie doczekac na zwrot nie moge no, jak by nie był potrzebny to by pewnie zaraz był a jak mi tu prawie niezbędny to kicha nie ma. Iwa powiedz mi jak bym przeszła się do mojej skarbówki to da radę dowiedzieć się czy wczesniej nie można by było wypłacić.
    Żon pomywa w kuchni, poodkurzał a młody molestuje zabawki, o zgrozo od dwóch dni zacząłą wstawać o 6 rano a zasypia po 19, coś mu się pokiełbasiło. Ciekawe jak po przestawieniu zegarków będzie sypiało moje dziecię. Zawsze zapominam jak mam przestawić zegar hihihi pamiętam kiedy ale w którą stronę jakoś za chiny mi nie chce w pamięci utkwić :D
    --
  8.  permalink
    cześć Hoguś :)
    A jak starszak?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki u nas wiatr wieje straszny ,gdzie ja mieszkam w Isladnii? okropnosc...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga no to oby szybko przeszło Hani.
    Cześć Hoga, dano nie zaglądałaś :P
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Oj jakoś moje małe antyforum nie da popisać
    Aga starszak jak na razie dobrze, ostatnio nawet Pani z angielskiego go zaczęła chwalić.Znowu brał udział w konkursie matematycznym nawet nie wiedział, że znowu go panie zgłosiły a wychowawca zapłacił mu za udział 7 złotych.
    Bosze te moje młode znowu dorwało wszelakie książeczki i tylko jest mi czyli miś, toko czyli oko i dotalna masakra bo nic nie robimy przez cały dzień tylko czytamy :D czasami mu pochowam ale gnidek zawsze coś wyczai.
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Aga to zdrówka dla Hanutka
    U mnie słonce, ale wiatr masakra i zimno.
    A mam pytanie czy macie jakies autko które da się rozłożyc jak najbardziej na czesci pierwsze?
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Myszorka mówisz o zabawce? :tooth:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoga moi Juniorzy też mają taki zapał do książeczek >>> już im musiałam posklejać bo częściach były :P
    Yy - oby to miało odzwierciedlenie w latach szkoły - ten zapał do książek :tooth:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    NO VEVE tez ksiazki uwielbia...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Izunia ja nawet te twarde mam już taśmą posklejane bo widac, że dziecię zapamiętale z nich korzysta, tylko dla niego zabawki moga nie istnieć a cały dzień książeczki, dlatego gnidzie chowam, wkleiłam młodego do kolekcji tych śliczności na dzidziach
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Myszorko Kuba miał kilka aut z tej serii
    http://images49.fotosik.pl/90/a082c1150bb5cb15med.jpg
    http://www.funtime.com.hk/shopimages/4653/mmobj/attachment/1228964003020_5053.jpg
    allegro
    uwielbiał je rozkręcać choć na początku były problemy ze złożeniem na nowo. teraz bawi się tym Itka :shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Hubcio znalazł nową zabawę, chyba przymiarki na przyszłego modela, bo właśnie przebieramy się i chodzi i cuduje znowu
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    u mnie również akcja książeczkowa. hubert pokazuje palcem a ja muszę mówić co to jest. zatem dokształcamy sie razem :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Dziewczyny - to wspólne czytanie daje świetne efekty. Później dzieci będą was do łez szczęścia doprowadzać jak będą recytować o co wy im czytałyściel. Mówię wam - boskie uczucie szczęścia i dumy!!!!!
    Oliwka tak recytuje już kilka wierszyków m.in. Brzechwy "Niedźwiedź" i "Dzik" - krótkie i sie rymuja także dziecku łatwo zapamietać, a jaka radocha!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Pogoda u mnie do bani - rano świeciło soloneczko chociaż w nocy padał deszcz i śnieg.
    Teraz leje i wieje jak za cara!:cry::cry::cry::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Hoga - niestety w US dla osób fizycznych raczej nie chca mówić kiedy będzie zwrot na koncie. Ale możesz sie przejść jak masz po drodze i zapytać, a nóż - widelec...............????????
    Ja bym ci powiedziała hihihihihihihihi:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    aga - dobrze, że to tylko przeziebienie - zdrówka dla Hanutka!:rainbow:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMar 24th 2009 zmieniony
     permalink
    Ania - a ty zapodaj sobie coś sama na początek i oby choroba się nie rozwinęła!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMar 24th 2009 zmieniony
     permalink
    Dziewczyny - oświeciło mnie coś przed chwilą.
    Sorki, że znowu pomarudze na temat wysypki mojej córy, ale moja mama ma stwierdzona przez dermatologa łuszczyce bombelkową, czy jakoś tak. Dermatolog zapewniał ją, że to nie jest zaraźliwe i nie ma obawy, dziecko sie nie zarazi, ale może on się mylił???????????????????????:shocked::shocked::sad::sad::cry::cry::confused:
    BOŻEEEEEEE
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    And dzięki ale to jeszcze za trudne autko, najlepiej zeby drzwi sie otwierały, bagaznik, klapa i takie tam.
    Iwa nie możesz się teraz zamartwiać, idz do dermatologa dziecięcego, ja miałam w ciągu tygodnia wizytę.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.