Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeMar 22nd 2009
     permalink

:cool:
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Witam niedzielnie!!!
    Wczoraj był okropny dzien i wiedze ze nie tylko dla mnie!!!
    Dzis lepiej ale pogoda beznadziejna i wyjsc sie nie da dziecko spi juz 2 godz a ja robie porzadki ze zdjeciami na kompie!!!Milego popoludnia!!!
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMar 22nd 2009 zmieniony
     permalink
    Ania, a cóż to :shocked: na słodkości cię wzieło????:wink:
    Ja skusiłam się w piątek na kawałek sernika i normalnie tak mnie zasłodziło, że w szoku byłam. Już tak dawno nie jadłam ciast itp. że kawałeczek mnie zasłodził:wink: Do tego zjadłam krokieta i troszkę sałatki (dyspenzę miałam :wink:) i waga niestety nie spadła tylko troszkę do góry poszła hihihihihihi:wink::bigsmile:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    przerabane z tymi dietami macie,tyle wysilku a zjecie troche i waga skacze...
  1.  permalink
    my juz po spacerku...byl to dluuuuugi spacer...a i szwagierki nie bylo...bylam ja i 6 facetow...:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    my byliśmy w Kauflandzie... i wróciliśmy mokrzy :confused::cool:
    --
  2.  permalink
    dziewczyny wysylam Wam troszeczke wiosny...
    [URL=http://www.fotosik.pl][/URL]
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    KLIK

ale macie ładnie :) gdzie mieszkacie Pati?
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    aaaaaaaaa ja tez chce !!
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    jej ile postów..heh nic tylko nadrabiam:)hehe..

ja wy to robicie..moja hania jest taka ruchliwa że nic tylko za nią ganiam..tzn. jest grzeczna ale wszędzie wchodzi a ja się boję,ze głowę rozwali:)heh

Aniu, no neistety Twoja dieta odpoda dla mnie, w piatek byłam u onkologa i lekarz powiedział,że NIE:(( i dupa

Iwa a ta dieta z Vitali jest skuteczna?? bo już jakisczas się do niej przymierzam ,ale nie wiem czy będzie efekt..heh

a moze znacie jakieś jeszcze skuteczne diety?? mam prawie 20 kg do zrzucenia (nie z obżarstwa tylko pohormonalne) no ale teraz żadnych leków nie biorę i MUSZĘ i CHCĘ schudnąć:)

pomócie:*
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Patrycja ja też chcę trochętakiej wiosny:)) wsadź w kopertę i poleconym do NAs:)hehe
  3.  permalink
    talka mieszkamy w Waltham Abbey...na przedmiesciach Londynu...dziura straszna ale w sumie do centralnego Londynu mamy jakies 30 min pociagiem...a tutaj mnostwo zieleni....:)

IWA ja tez jestem ciekawa diety z vitalii juz kiedyc Ladybird pytalam ale nie dopytalam...poki co zabieram sie za cwiczenia...juz nawet sciagnelam trening z Cindy Crawford...pamietam ze cwiczylam z ta kaseta ladnych kilka lat temu...ale nie znalazlam nic lepszego...

Beata no ja wam wyslalam przez internet...mam nadzieje ze szybciej dojdzie...:)
    --
  4.  permalink
    talka a ladnie to tak koleżanki kąsać???
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    patrycja:( coś ta wiosna nie dochodzi:)hehe..plucha i zawierucha dalej u nas:((( chlip..pogoda paskudna fuuuuuuuuuj
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    łeee no ciacho..fiu fiu..prwdziwe ciacho:))

super wyglądacie;)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    a wogóle to czego ten twój M chce od ciebie??

jak ty laska jak nie wiem:)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ciacho ale z Ciebie ciacho :D
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ciacha dwa :) (Lubię ciasteczka są mniam mniam hihihi - to było pierwsze nasze wspólne skojarzenie hihihi
    --
  5.  permalink
    :shamed::shamed::shamed::shamed:

zawstydzacie mnie dziewczyny
    ale dziekujemy bardzo za komplementy
    wiecie ze te spodenki co piotrus ma kupiłam Nowe na allegro za 19 zł ,kiedy u nas w sklepach takie po 46 sa
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho fiuuuu fiuuuu no kochana... dzaga z ciebie... i Piter tez ciacho niezle :wink:
    ja nie wiem co ten twoj slubny ma ci do zarzucenia. tak trzymaj ciotka!!!

btw - w pepco nowa dostawa dla chlopcow byla przynajmniej u nas :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a Piotruś to mały przystojniak :cool:
    --
  6.  permalink
    Aniu dzieki za cynk w takim razie jutro tam polece
    w zasadzie jutro zaczynam tez pakowanie-ciesze sie .musze tylko zakombinowac cos z internetem bo wiem ze tam nie ma
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Patrycja ja tez chce takiej wiosny!!!!!!!! kurde wez nam troszke jej wyslij :))

Beata dobrze ze sie lekarza o protal dopytalas, a myslalas o south beach?? na montignacu kiedys Harpijka byla to tez ci moze cos podpowiedziec

Iwa - slodkosci tylko wirtualne bo te na stole nie robia na mnie wrazenia :) przydaloby mi sie 2kg zgubic do urodzin bo taki mialam plan ale jak sie nie uda to trudno, rozpaczala nie bede. na razie walcze dalej
  7.  permalink
    No mój slubny to zawsze cos tam wypatrzy:wink:
    ale dzieki wielkie dziewczyny nawet nie pomyslałam ze takie miłe słowa tu przeczytam-troche udało mis ie schudnac-waga pokazuje 3 kg mniej chociaz szczerze mówiac po sobie az tak bardzo tego nie widze
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Pepco ogólnie fajny sklep, nie raz wyłapałam fajne bluzki dla siebie i dla R.
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Ciacho..no laska z ciebie laska;)) twój ślubny to Maciej?? bo kiedyś, chyba gdzieś wyczytałam:) mój też i kurde tak samo o wszystko się czepia:/ zgred jeden:)hehe

Aniu, dzięki za cynk:) jak dorwę Harpijkę to się podpytam:))

mam nadzieję, że IWA zajrzy i da znać jak z tą Vitalią;))

Ja też bardzo lubię Pepco, muszę zejrzeć co tam dowieźlI:)) ostatnio moja mam kupiła Hani super dresy i kurtki dwie (już takie na jesień)ale naprawdę fajne..poro mam rzeczy z Pepco i jeste bardzo zadowolona..tylko szkdoa że tak malutko mają większych rozmiarów:(( bo takich do 68 pełno a później już niestety gorzej:(((
  8.  permalink
    AniuM no wysylam ile sie da...ale chyba ktos po drodze ja kradnie...

AND dobre z tymi ciasteczkami...i teraz mi w glowie siedzi...piec roznych ksztaltow....itd...:)

Ciacho super fotki...i jak widac nawet mama z synem moga sie podobnie ubrac...:) i ja tez nie rozumie tego Twojego slubnego...no ale ktoz ich zrozumie???
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    A ja już choruję:(( czeka nas kilka miesiecy mieszkania z rodzicami ( na czas remontu mieszkania) w moim panieńskim pokoju (malutkim) heh..ja tam zwariuję;(( odzwyczaiłam się od mieszkania z "mamusią" heh..
  9.  permalink
    Beata no hmmm ja pomieszkuje u mamy jak jestesmy w Polsce...ale kilku miesiecy tez chyba bym sie bala...
    oj cos dziec mi dzisiaj spac nie chce, cos tam marudzi i marudzi...
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    heh, Patrycja jak ja przyjeżdżam do rodziców to też czasem wychodzi kilka tygodni..ale te kilka miesięcy mnie meeeega przeraża;(
  10.  permalink
    Beata tak mój M to maciej-czepialski hahaha
    no i wymagajac y i nie umie pochwalic no typowo zgred he he he
    oj z rodzicami to wiadomo ze ciezko sie mieszka czasmai,ja teraz bede mieszkac tylko kilka ulic odmojej mamy ,10 min w zasadzie i tez sie boje ciagłych nalotów
    --
  11.  permalink
    oj ile ja bym dala za takie naloty...ehhh...pomarzyc zawsze mozna hehe...
    --
  12.  permalink
    Ciacho a jak tam wizyta u tesciow??? zdawaj relacje...:)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMar 22nd 2009 zmieniony
     permalink
    Z wyrzutami sumienia kupowałam garnuszek ale właśnie dzieki tej piosence i tonowi głosu (dźwięku) szybko pozbyłam sie tych wyrzutów :) Itka go lubi i oy tak samo podpasował Antosi :) Teraz przymierzam sie do szczeniaczka ale to może na dzień dziecka - MOŻE

Uciekam babeczki :) czeka mnie miły wieczór z małżem hihihi napatrzył sie na Wasze propozycje i wczoraj "znalazłam" takie coś na poduszce

a dzis padło pytanie czy dobre hihihi
    ciii zdjęcie potem usunę :) do tego koszulka której prawie nie ma (choć nie wiem po co jak zaraz jej nie będzie)
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    No Ciasteczko ja bym chciala tak wygladac jak ty, wiec nie rozumiem co M Ci zarzuca!!!Super ciacha z was!!
    Dziewczyny mam pytanie!!!Od jakiegos czasu Bartek nie chce sie kapac!!!Nie wejdzie nawet do wanny juz wszystkiego probowalam i nie wiem co z nim zrobic!!!Nigdy niczego sie nie przestraszyl i lubial kapiel a teraz jest tragedia!!!Pomóżcie!!!:cry:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no no AND, co za rajstopki ;d
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Ide spac bo chyba juz nikogo nie ma!!!Dobranoc
  13.  permalink
    Ja padam na pysk
    And swietne rajstopyyyy wow sexi musze takie miec!!!
    u tesciów nie było źle bo za duzo ludzi nie mieli czasu mnie zdenerwowac-ale spoko-nadrobią
    Marta mój za to głowy nie chce myc ale ja jakos kombinuje
    kąp sie z nim-wejdz z nim do wanny albo daj go M jak pójdzie i jakies nowe zabawki do wody
    --
  14.  permalink
    marta ja jestem...
    AND no no no...niezla nocka sie szykuje...i niezly gescik ze strony małża...ja to ostatnio zakupilam takie cosik w prezencie urodzinowo-walentykowym (polowek urodzil sie 14.02)... i nie powiem polowek wniebowziety...heheh...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja też spadam.
    wcześniej wstał;am i od razu szybciej padam.... hehehe :-)
    spokojnej nocki!!!!
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 23rd 2009
     permalink
    hej ,babeczki ,no bielizna i rajtki super...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry poniedzialkowo
    u nas znowu napadalo sniegu... kiedy to sie wreszcie skonczy?? :devil:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    patrycja219: i niezly gescik ze strony małża
    a wszystko zaczęło się od 28dni hihihi Tylko teraz dzieci wyeksportować w kosmos by mieć dla siebie więcej czasu i niekoniecznie w środku nocy :) Jako baba wiem że na faceta działają takie ciuszki (bielizna i nocna i dzienna) bardziej niż ich brak ale ja nie dbałam o takie rzeczy... kiedys kupiłam koszulkę, raz małż coś kupił i tyle... chyba czas to zmienić :shamed:

O 9 muszę być u laryngologa - znalazłam starego pana dr, sama do niego kiedyś chodziłam i mi pomógł naprawdę i przyjmuje 2 przecznice obok mnie - zobaczymy co powie o Tosi i jej nosku no i czy da skierowanie na posiew z nosa bo na wypisie mam że ma E.Coli ale leków żadnych nam nie dali
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hello po weekendzie :P
    U mnie na szczęście słońce bo w innym przypadku zaliczyłabym mega doła wrrr ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And no i co pasowy "rajstopy" >>> jak patrzą na nie faceci to faktycznie raj hahahahaa :DD
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Nie dam rady Was nadrobić z pisaniem ... parzę drugą kawę bo tak :D
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    u nas pieknie na szczescie...Mama mòwi,ze w Krakowie pogoda beznadziejna...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Yyy - już nie ma słońca ... zaraz chyba zacznie sypać śnieg takie czarne chmury naciągnęły ...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u mnie pada caly czas a ja mam tyle spraw dzisiaj do zalatwienia i Krzysia musze ciagac ze soba a ten sie boi siedziec pod folia p/deszczowa :devil:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    zaraz mnie cos trafi... od 7:15 dzwonie do wawy do kliniki i nikt nie odbiera... a jak gadalam minute to zadzwonili wtedy w paitek :devil:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.