Iza nie dziwię Ci się :) Wiesz z pachwinową to u mnie było tak u Ani że pojawiła sie sina gulka - ja do lekarza - pediatra przepuklina itd do szpitala na oddział chir, stan poważny plepleple Pojechałam a na miejscu okazało sie że to powiększony węzeł chłonny pachwinowy - stan zapalny powikłania po anginie. Był zabieg ale po 3 dniach byłam z nią w domu
A u nas po okuliście: JEST DOBRZE !! Prawe oczko "naprawiło się i nie ma śladu zmian, lewe oczko ma niewielkie zmiany → za miesiąc kontrola (jakby było coś nie tak nie miałybyśmy miesiąca przerwy)
:) Iza będzie dobrze Widziałam pytanie nawet odpisałam ale coś sie dzieje i nie mogłam dodać komentarza :/ i sie poszedł rypać :/ Zaraz napiszę jeszcze raz
no to jestem i ja...i ja rowniez sie ciesze ze z oczkami Tosi jest dobrze...i tez zaciskam kciuki za Ize i Filipka....ojjj ciekawa jestem czy nadejdzie taki jeden dzien kiedy wszystkie forumowe dzieciaczki beda zdrowe...my nadal nie mamy wiesci ze szpitala ale po ostatniej wizycie u lekarza jakas taka dziwnie spokojna sie zrobilam...chyba dotarlo do mnie ze nie ma sensu przejmowac sie na zapas...i ze nie zawsze trzeba zakladac od razu najgorsza wersje wydarzen....i to pisze ja...chyba najwieksza pesymistka pod sloncem...hehe
And to super ze Tosia ma juz coraz lepiej z oczkami, a te jedne też bedzie ok, zobaczysz. Izunia nadal myśle o was. I pochwale sie dostalam 5 z egzaminu.
hej babki,wczoraj cos tu nie moglam wejsc, w jakims innym jezyku to forum mi wyskjoczylo,DZIEN DOBRY,mama wlasnie leci samolotem,dobrze ze piekna pogoda...
Bry w piatek Myszorka to super że zakupy sie udały Ewa oby ta wiosna się już zjawiła, czekam na nią z otwartymi ramionami, póki co jeszcze u mnie śnieg zalega, nie dużo ale jest oby się ociepliło, zniknie i oby już nie wrócił
bry nie moge sie juz doczekac na wieczor. psiapsiola wyciaga mnie na wystep czarnego teatru, wejsciowka za free wiec w ogole milo a pozniej babskie ploty u niej :) jak mi cos/ktos stanie na drodze to podepcze pokopie i tak pojde...
wczoraj mnie sluzba zdrowia wyprowadzila z rownowagi a pozniej jeszcze troche maz bo mnie na zakupach pospieszal ze mama nie da rady no ale na koniec napad na ikea sie udal wiec wyjazd do stolYcy nie az taki oplakany jak sie zapowiadal
No u mnie dzisiaj wyjątkowo ciepło, wprawdzie słoneczka brak, ale temperatura wyższa. A wczoraj słoneczko było i Oliwka na spacereku była, cieszyła sie jak nie wiem co, bo babcia zabrała ją na plac zabaw i jak wróciłam to opowiadała mi tak: "mamusiu, mamusiu byłam na placiu ziabaw, klenciłam kaluzeli i zjezdzałam na zjezdzalni" hihihihihihihi. Normalnie gada całymi zdaniami, aż mi łzy do oczu napływają w takich chwilach, bo ona tak szybko rośnie.
kurcze wlasnie zadzownila bratowa ze musze dzisiaj leciec do szkoly gdzie chcemy wyslac Gabrysie. nie chodzimy tamtedy wiec nie wiedzielismy ze w srode bylo zebranie dla rodzicow potencjalnych 1klasistow (drzwi otwarte??) no i wczorja jak znajoma zapisywala dziecko to juz 86byla a przyjma ok 100-110dzieci tylko. mam nadzieje ze bede miala jakies fory jako belfrzyca :)) btw czy ktoras z was slyszala o profilach w 1 klasie podstawowki?? tam wymyslili jakies dziwne i maja byc kalsy: sportowa, muzyczno-taneczna, plastyczna i ekologiczna... biorac zapedy Gabrychy chyba ja do tej muzycznej zapisze...
no to fajowpo jest w polskich szkolach,tutaj masakra dlatego makarony takie glupie,VEVE ma jeszcze czas ,ale pewnie bede jej szukac czegos lepszego niz w trj dziurce...
u nas w podstawowkach w 1-3 nie bylo do tej pory profili. ja nie chce dac Gaby do rejonu bo i szkola marna i kadra pozostawia wiele do zyczenia a w tej uczyly sie dzieci mojego brata i jakies tam obeznanie mam juz. no nic teraz musze wysmazyc podanie z odpowiednia argumentacja... jak ja nie lubie tych pism tworzyc