Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMar 31st 2009
     permalink
    Różnica w cenie potrafi być ale 1 nie było czasu na łażenie 2 ona już miała coś upatrzonego w 2 sklepach i poszłam do tego tańszego. Baby mają ostatnio ulubione zajęcie - łażenie po sklepach
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Od kilku dni poluję na jakieś buty, ale nie mogę nic znaleźć.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    NR ja polowalam od kilku tygodni az dorwalam w BOTI te swoje... kurcze gotowa bylam wydac i wiecej zeby jakis but do plaszczyka nabyc i jak byl rozmiar to but badziewny a jak but ladny to rozmiaru brak
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wlasnie sie wpienilam na maxa... wyobrazcie sobie ze dopatrzylam sie ze zaplacilam 2razy za kablowke za pol roku i oczywiscie zadnej info od nich nie dostalam. a co ciekawe zrobilam przelewy dzien po dniu... ehhh dobrze ze to tylko po 33zl bo bym sie wsciekla nieziemsko...
    no ale przez to przypomnialo mi sie ze abonament rtv ten panstwowy trzeba zaplacic i tu zonk... nie placilismy przez pol roku.. ufff dobrze ze jeszcze noty odsetkowej nie dostalismy ale kasa ktora miala byc na rarytasy swiateczne wlasnie pofrunela swiatlowodami :devil:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aniu za butami dla mnie się dziś nałaziłam i te co widziały mi się na Ani nodze były po około 60zł ona upatrzyła sobie za 40 i 2 za 70 ale sama chetnie zgodziła się na te tańsze. hmm no i dzieć ma już rozm 39 :/
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    To więcej niż ja mam! Ja mam 38 :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    NR no dokładnie :/ ja jestem na etapie 37 a tu zonk heh daje jej do mierzenia 37 - mamo mały bardzo mały - 38 no taki bardzo doby - 39 ooo ten jest ok
    Wróciłam do domu i kazałam jej mojego klapka mierzyć - mały :shocked: a ja mam 38 (czasami 39)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    VEVE nosi 22 ,nie wiem czy to duzo jak na jej wiek,ja ma 40...ale mnie to najpierw urosly stopy ,potem cycki a potem ja...
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Cyrylowi dzisiaj mierzyłam 23, ale małe jakieś, nawet mu na nogę nie weszło.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Muszę Ani kupić ze 2 staniki te co miała powoli są za małe a topów nie chce nosić. Znów wezmę kilka sztuk do domu pomierzy i zdecydujemy które - nie lubię tego ihiihi a mój małż ma ubaw po pachy jak nas słucha w takich sytuacjach
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dla Krzysia 23 sa za luzne i troche mu czlapia a 22 takie akurat na teraz. w deichamnie jednak wzielam mu juz 23 bo byly fajne dosc tanie i z powycinanymi otworkami...

And fajnie ze masz jak wziac do domu bo uwazam ze mierzenie w domu jest znacnzie wygodniejsze. ja tak ostatnio robilam z butami w boti bo mozna w ciagu 3dni wymienic lub zwrocic i o ile dla Kryzsia kupilismy jak ulal o tyle Gabrysine wymienialismy
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ale u Was zakupowo:)))

a ja jestem tak wkurw....na mężą, ze normalnie mi kipi, pacan jeden od 18 do domu wrócić nie może a miałam iść do kina z koleżanką..co za...wrrrrrrrrrrrrrrrrr
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    normlanie wrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrr nawet nie wiem czy sie śmiać czy płakać;(((((((((((
  1.  permalink
    Dobry wieczór :)

Beata- a paskud nie zadzwonił?
  2.  permalink
    And- a co powiesz na rozmiar buta u mojego syna - 42:shocked:
    A jak Ania przed testem? Stresuje sie trochę? Bo Michał nic a nic- ja chyba sie bardziej boje tego testu niz on :devil:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga twoj syn to ma rozmiar jak moj maz... ciekawe czy do 48dobije w przyszlosci :))
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    heh, mówię Ci Aga szkoda gadać..przyszedł przed chwilą i nawet nie raczył powiedzieć "co go zatrzymało" szkoda słów..

ja mam rozmiar 38/39 a coś czuję że moje dzieci będzie miało duużą stopę..już ma duże..
  3.  permalink
    Aniu- mój maz tez ma 42 :) Lada moment bedzie buty po synu donaszał ;)

Beata- słuchaj - ja na takie zachowanie mam idealny sposób. jestem miła,, aż słodka... Rozumiesz? A jego skręca bo nie wie co jest grane... I to go najbardziej wkurza :)
    A Ty się nie martw. Moze tym razem Twój M ma "skok rozwojowy"
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    moj dzisaij sie brzdaknal ze ... do niego nie gadam a normalnie to gadula jestem... ale o czym mam mu gadac i co opowiadac jak dzien byl.. hmm... nijaki?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kurde duzo gadam to mam wrazenie ze go to meczy bo ciagle oczekuje ze bedzie ze mna konwersowal a jak do niego nie gadam to on za mna lazi co mi sie stalo bo taka malomowna jestem... i wez tu chlopu dogodz
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aga, ja właśnie DOKŁADNIE robię tak od dłuższego czasu to patrzy się na mnie jak na psycholke..faceci są naprawdę durni..

Aniu..dokładnei tak jak mówisz, jak coś gadam to ma dosyć, jak nie gadam też mu nie pasuje..naprawdę nie ten świat
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aga mój mąż to ma "skok rozwojowy" od dobrych 3 miesięcy..już mam dosyć tegojego "skoku" wrrrr..normalnie dogadac się z nim nie da..Hania milion razy bardziej kumata
  4.  permalink
    No ale ogólnie za taki numer to ja swojego bym postawiła do pionu. Raz mi wywinał podobny- maiał wrócić z formowej imprezy o 24, a wrócił o 7 rano... Nie żebym mu załowała, tylko martwiłam się o gówniarza...
  5.  permalink
    Chyba juz ide do lózka.
    Powiem Wam jeszcze, ze chyba jestem nienormalna. Jestem na diecie- lajtowej- no ale jestem. Ćwiczę i takie tam, żeby nie wygladac jak mamut. No i przyszłam do kompa, na biurku leżały chipsy mlodego. Miałam zjeśc jednego, a wpier... pół paczki. Jest mi tak niedobrze,ze umieram
    Dobranoc
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aguś ona się przejmuje i to bardzo :( mam nadzieję zę jakoś jej nerwy nie zablokują

Ania tak to super gdy można takie rzeczy jak cyckonosze na spokojnie pomierzyć w domu i ja lubię tak i dla Anki mi łątwiej coś dobrać

Ja też uciekam do łóżka bo padam juz dzisiaj
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Wpadam powiedziec dobranoc bo ponad godzine nadrabialam posty!!!Ale przynajmniej wiem co u was!!!Milych i kolorowych snow zycze!!!
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aga..oj oberwie mu się jeszcze, oberwie;)) ale teraz mała śpi:) a my jeden pokój:(

to i ja mówię dobranoc:))

a tak wogóle ciekawe co tam u ciasteczka:)) jak sny:)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja dziś kupiłam super trampkopodobne butki za 19,99! :)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 1st 2009
     permalink
    Witajcie już kwiecień :P
    Chłopcy jeszcze śpią a ja już na chodzie :D
    Dziś ortopeda i zakupy butowe w planach, dla Kidsów - oby poszło gładko!

Ciacho właśnie, co Ci się śniło?
    Wstawajcie, te które jeszcze śpią :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzien bry...
    no to ciekawe kto mi dzisiaj jaki numer wywinie Prima Aprilisowo. z reguly to ja cos wymyslalam ale dzisiaj brak inwencji...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam i ja!
    Niestety ze strasznym bólem gardła, nie wiem skąd mi się to wzieła, tak nagle wczoraj popołudniuz aczęlo mnie boleć - jak dojechałam do domu to już nie mogłam wytrzymać :sad::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    I ja witam na kawie :)
    Kurcze ale ten czas zapitala :/ już kwiecień a ledwo co był styczeń
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Iwa zaatakuj bakcyla jakimis prochami. mi swietnie pomogl polecony przez Age OROFAR tyle ze ja bralam wersje MAX
    poza tym jak dasz rade to poplucz woda z jodyna
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeApr 1st 2009 zmieniony
     permalink
    Orofar Max brałam wczoraj, ale miałam tylko 3 tabletki i wczoraj wszystkie wziełam - muszę zakupić dzisiaj.
    Narazie tylko płukam wodą z solą, bo jodyny w domu brak, psikam Tantum Verde i biorę Strepsils Intensiv.
    Ale boli bardzo, a ja dzisiaj jeszcze fryzjera mam i wcale mi sie nie chce przez to gardło:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeApr 1st 2009 zmieniony
     permalink
    Aniu zaczęlam dopiero "Nie mów nikomu" i nie moge przestać czytać - super jest.
    Teraz siedzę w pracy i normalnie kusi mnie coby spod biurka poczytać hihihihihihihihihihihihi
    Dopiero teraz zaczelam czytać bo miałam pożyczona ksiązkę od koleżanki i musiałam szybko ją przeczytać więc ta leżała i czekała na swoja kolej.
    Swoja drogą czytałyście książkę Wiktorii Zender "Strefa cienia"??????
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    IWA zdrowia, nie choruj! Może przewiało Cię ... może za szybko wskoczyłaś w wiosenne ciuchy :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    IWA a masz klime w pracy ... pewnie tak.
    Jak dla mnie jest zdradliwa :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    IWA no bo NIE MOW NIKOMU to jedna z tych moich najulubienszych... w ogole to sie na nowa cobena nie moge doczeakc :))
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Iza klime mam - niestety :sad: i chyba to przez nia mam w ostatnich latach problemy z gardłem, ale co ja moge - chyba pracę zmienić hihihihihihihi
    a co do ciuchów to jeszcze nie wskoczyłam w wiosenne, bo dopiero jutro zakupu bede robić wiosenne - w rozmiarze 38 swoja droga hihihihihihi
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    A u mnie wspaniale i ciepluteńko więc pewnie wybędę na długaśny spacer z babeczkami.
    Nocne pawie się skończyły, wczoraj dzieci normalnie zjadły a dziś Kuba już poszedł do szkoły a Gabi do przedszkola (Ania nie zrobiła sobie wolnego wczoraj "muszę iść bo ten test - teraz są powtórki") Więc około 11 wyjdę by na 12,30 pójść po Kubusia a co potem to zobaczymy :)
    Myślę czy nie powiesić prania na podwórku... Sąsiedzi już od kilku dni wieszają ale oni to nawet w zimie potrafią hmmm ale chyba tak zrobię chociaż z pościelą babeczek:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    My wczoraj też spacerowaliśmy 2h, dziecka mi w nocy inaczej spały :P
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    AND - z pościelą koniecznie na dwór jak masz możliwość. Inaczej pachnie - no nie???
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Iza wiem o czym mówisz. Moja Oliwka jak pospaceruje to tez lepiej śpi. Wogóle od 3 dni jak juz ją nic nie swędzi to śpi jak zabita cała noc od 20 do 6.30
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    IWA: AND - z pościelą koniecznie na dwór jak masz możliwość. Inaczej pachnie - no nie???
    Tak mam możliwość i dlatego tak sobie myślę że to zrobię bo ten "zapach wiatru" jest bezcenny hihihi i wprost go uwielbiam
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    maz obeical ze w weekend sprzatnie balkon to tez bede mogla posciel wyrzucac do wietrzenia. ogolnie to trzbea by suszarke zainstwlowac na balkonie to bedzie lepiej schlo i pachnace bedzie prznajmniej... u mnie niestety suszarka w duzym pokoju na okres jesenno-zimowy stoi :devil:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ehh Aniu ja mam obecnie 2 suszarki w obu pokojach. Przez zimę nie miałam jak wieszać na werandzie bo się kisiło po 3dni ale teraz powoli juz zacznę i będę mogła uchylić okno więc nie będzie źle. Ciut obawiam sie przeciągu no ale może sie uda że mi Tośki nie wywieje hihihi
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    JA ma b wysoka lazienke ,wiec na scianie przy suficie mam zamontowana ta ze sznurkami spuszczanymi i prania mi nie widac ,bo jest wysoko...DZIEN DOBRY
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ewa ja w łazience nie mam jak niestety :( w łazience mam obniżony sufit i nawet nie wiem jak idzie jakiś stelaż i instalacja wentylacyjna pod nim. mogłabym dać taką na ściany ale wtedy by była nad kibelkiem a w 2 str się nie da bo jest ścianka z regipsów (łazienka u mnie to dzielona kuchnia na pół) więc nad wanną się nie da
    Znikam na spacer :) prawie 18st po "zimnej" str a w słoneczku ponad 20:cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    buuuuuu :cry::cry::cry: ja tez chcę na spacer - słonko tak ślicznie świeci i cieplutko bardzo, aż okno otworzyłam w pracy!
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    NO to wiosna przeprowadzila sie do PL ,BO tu beznadziejnie ,ale ponoc jutro ma wròcic...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.