Talka- mam nadzieje,że jednak lekarze się mylą....
A tak w ogóle to gdzie jestescie, babole? Wszystkie sprzatacie/gotujecie/ pieczecie? Ja wlasnie w ramach przeswiatecznych przygotowan skonczyłam malowane paznokci na zaj............ czerwony kolor
Ja wróciłam z kościoła, i dowiedziałam się, ze z moim ukochanym do soboty nie porozmawiam, bo jest zajęty.... No cóż, płakać nie będę, pytanie czy ja znajdę czas w sobotę:D
wpadam na chwile...dwa dni szorowalam kuchnie...udalo sie...:) moge isc spac.... talka trzymaj sie mocno... ja dzis sie dowiedzialam ze moj dziadek znow jest chory...obustronne zapalenie pluc...strasznie sie martwie...
Dziewczyny z okazji Świąt: Umyj jajka, upiecz babkę, złap królika. Kup sikawkę, bo Wielkanoc już nadchodzi, więc się bawić nie zaszkodzi. Lecz uważaj też na kaca, bo we wtorek czeka praca.
wpadlam i ja z zyczeniami Z okazji Świąt Wielkiej Nocy Radosnych chwil w gronie najbliższych, Chwili zadumy nad tajemnicą Zmartwychwstania I nieustannej wiary w lepsze jutro
To fajnie, że umiesz się tym cieszyć. Ja miałam iśc do kościoła , żeby zrobić przyjemnośc babci. Ale pomyślałam, że chyba lepiej zostać w domu nić być katoliczką na pokaz.
A tak w ogóle to jestem zła. Polowałam na buty i w oststnich sekundach hanka zawisła na mnie i nie zdązyłam :( Nówki gabora poszły za 72 zł. Ech........
Jasne ,ze mogłam. Ale wiesz- stwierdziłam,że i tak nie mam co robic to sama się wstrzelę... Nie pomyslałam jednak,że mały szkodnik przypełznie- pomrocznosc mnie ogarnęła