Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeApr 11th 2009
     permalink
    ja też jakoś "nie czuję" tych świąt, nawet nie udało mi sie na dłużej pójść do Kościoła tylko w przelocie weszłam. Dziś nie dałam rady pójść z Ania i ona w końcu też nie poszła
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    A mam :D Niania umyła mi okna, mąż miał przydział na dziś w kuchni , więc ja tylko złozyłam pościel, wyprałam jedyną w domu firankę, poprasowałam kilka ciuchów i jakoś jest :)
  1.  permalink
    U mnie Adam posprzątał wczoraj tak, jak przed każdym weekendem. Dosc dokładnie, ale bez przesady. Nie żebym nie dbała o wynajmowane mieszkanie- ale jakoś nie mam do niego serca.
  2.  permalink
    Jemma- a Twój maz ma przydzał na gotowanie czy na sprzatanie w kuchni? Mój nie chce do garnka nawet zagladac:(
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Na sprzątanie i na gotowanie dla Maksa. Dla mnie facet w kuchni to normalka. Mój tato spędza tak każdą wolną chwilę. Na święta upiecze dla wszystkich chleb, zrobi kiełbasę, sam ją na działce podwędzi... Mam wyniesiony z domu wypaczony obraz mężczyzny ;)
  3.  permalink
    Ja się wychowałam bez taty, więc obrazu wyniesionego z domu nie mam żadnego. Adamos poza gotowaniem robi wszystko- ale mi się marzy obiad przypichcony przez meza :)
  4.  permalink
    no ja wyszorowalam kuchnie...i to tak na cacy....:) polowek zrobil jadalnie...no i troche salonu...z gora nie zdarzylam i odeszly mi checi...:) mam nadzieje ze zajac na gore wchodzil nie bedzie...bo bede miala duzy problem ze znalezieniem prezentu...:) w kosciele bylismy...jajka poswiecone...:) ksiadz cala uroczystosc przeksztalcil w jedno kazanie...ze ludzie w Anglii nie chodza do kosciola...gadal i gadal...a no i na koniec jeszcze dodal ze przy wyjsciu sa koszyczki na ofiare...dziwne to takie i bez klimatu bylo...
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Aga, jeżeli poza tym gotowaniem robi wszystko, to myślę, że możesz mu darowac tą małą wadę ;)
    Patrycja, ja nie skomentuję, bo nie chcę nikogo z forum urazić ale swoje zdanie mam ;P
  5.  permalink
    A mnie zawsze zastanawia jedno- dlaczego ci co przyszli do kościoła musza wysłuchac tego,ze inni nie chodzą? To samo tyczy się zebrań w szkole i różnych innych sytuacji.

Jemma- no jasne,że mu daruję. Ma chłopak sporo zalet, a na wady oko przymykkam;) Gdyby tak nie było nie wytrzymałabym z nim przez prawie 14 lat małzenstwa( boszszsz... jak to brzmi - normanie jakbysmy do emerytury sie zblizali)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja wpadam się jedynie pożegnać... jutro po śniadaniu jadę z mamą do taty do szpitala...
    spokojnych świąt!!! :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ehhh, ozy sie kleją , muszę iśc spać - teraz i natychmiast; dobranoc :)
  6.  permalink
    jemma- to chodzenie spac o takiej nieprzyzwoitej porze w ogóle do Ciebie nie pasuje.
    Talka- pozdrów tatę od nas
    Ide i ja - może mezu coś swiątecznego zaproponuje ? :cool:
    Dobranoc
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    I ja mówię dobranoc Mam nadzieję że noc będzie spokojniejsza niż dzień dla Dziewczynek i że Antosia już pośpi ładnie bez płaczy i krzyków
    --
  7.  permalink
    Ja też mówię dobranoc. Znowu zniknęłam, jak miałam okazję z Wami porozmawiać, ale z R. rozmawiałam, i nie miałam jak klikac...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeApr 12th 2009
     permalink
    Aga, pasuje, jak do wszystkich grzecznych dziewczynek :D
    Nieprzyzwoicie się nażarłam, umieram...
  8.  permalink
    Jemmo, ja też jestem najedzona jak nigdy, i już myślę o tym, ile czasu będę musiała spędzić na siłowni, zeby to spalić:D
  9.  permalink
    Dobry wieczór. czy jest jakiś pasibrzuch?
  10.  permalink
    Ja jestem, czytam książkę:)
  11.  permalink
    Witaj SH :) Reszta pasibrzuchów widac nadal świętuje :)
  12.  permalink
    Na to wygląda. Ja czytam książkę i gram w literaki, żeby nudę zabić:D
  13.  permalink
    Znów jestem jedynym pasibrzuchem na forum ;)
    Nie wiem jak Wy, ale ja sie ciesze,że święta się juz skonczyły :D

Teraz moje mało świąteczne foty- robione w ostatnim tygodniu w środę:
    URÓSŁ MI TROCHE DOMEK, PRAWDA?

[
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeApr 13th 2009
     permalink
    Nie jesteś, ja właśnie zasiadłam z sernikiem i piwem, a co tam... Czekam, mam nadzieję, że już dzisiaj dziewczyny się pojawią. Aga nieco monotematyczne masz te zdjęcia, wiesz ;) Ale ekstra, że budowa idzie do przodu.
  14.  permalink
    No przepraszam- to mój ulubiony temat ;)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    no dobra , nie czepiam się - każdy musi mieć jakies hobby :)
  15.  permalink
    Uprzedzam lojalnie, ze teraz bede was zameczała;) Budowanie domu to strasznie przyjemne uczucie
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry... ja tez sie doturlalam... w prawdzie zgodnie z dieta swietowalam ale jakos mi tak ciezko dzisiaj...
    pocieszam sie jeszcze ze to moze @ ale to sie w praniu okaze...

Aga... no no... z Ciebie to pani na wlosciach pelna geba teraz... juz widze ze na panienke z okienka nawet awansowac mozesz :))
  16.  permalink
    Lepsza panienka z okienka niz panienka na ziarnku grochu;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no ja chyba na jakims ziarnku dzisiaj spalam bo cala jestem w siniakach :devil:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    cześć Anno, w siniakach powiadasz, a to czemuż?
  17.  permalink
    a może zupa...? ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no nie gotowalam zadnych zup przez ostatnie 3 dni :P
    jutro dohtorowi pokaze, kurde pomysli ze becki dostaje bo jak bylam 2miesiace temu to tez posiniaczona cala...
  18.  permalink
    Wiesz- ja wnikac nie chcę, ale pewnemu R... to jakies broszki w głowie... Może tu tkwi problem? ;)
  19.  permalink
    No nic- idę na M jak milosć. Może jeszcze wpadnę.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a to dzisiak eMki sa?
    my planujemy dzisiaj album z fotami wywolanymi pouzupelniac ale jakos mam lenia wiec nie wiem czy w wyrku wczesniej nie wyladuje zwlaszcza ze poprzednia nocka zarwana
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    a ja jakoś tak wyciągnęłam te papierzyska ze szkoły i chyba wypadało by cos porobić z tego e-learningu
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma ze tez ci sie chce...
    ja ostatnio jak nie moge spac to wstaje i w literaki na kurniku grywac na nowo zaczelam... to gorsze niz 28dni jesli idzie o nalog
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeApr 13th 2009 zmieniony
     permalink
    no własnie mi się chce, więc muszę szybko wziąc się do roboty zanim mi przejdzie ;) w tygodniu zazwyczaj nie mam już siły wieczorami głowić się nad jakimiś zadaniami
    ps. może byc coś gorszego niż 28dni, jesli chodzi o nałóg? niemożliwe ;D
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja wlasnie wròcilam z pracy i jestem skonana...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale się ruch po świętach zrobił ;-)
    Aga śliczny domek! :)
    --
  20.  permalink
    Hej dziewczyny:)
    Aga, domek Ci rośnie jak na drożdżach:)
    Ania, ja też ostatnio wróciłam na kurnik, i też literakami wolny czas zajmuję:D
    Mnie ostatnio wciągnęły robótki na drutach, teraz robię sweterek dla siebie:)
    •  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeApr 14th 2009
     permalink
    Anno, to się umówmy kiedyś na partyjkę w literaki, oczywiście, jeśli w polskie grywasz, a nie angielskie :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeApr 14th 2009 zmieniony
     permalink
    Chyba nie ma lepszego nałogu niż 28dni. Przynoszącego korzyści.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam po Świętach dziewczyny!
    Jak tam najedzone, przejedzone pasibrzuchy???
    Ja przybrałam 0,5 kg nie jest źle birąc po duwage, że 2 dni nie przestrzegałam dietyt tylko jadłam ze wszystkimi hihihihihi, a co Święta to Święta!
    Miłego dnia!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    witajcie wtorkowo...
    ja to chyba jednak nie lubie swiat - jest milo leniwie rodzinnie i czlowiekkowi juz tak fajnie sie robi a nagle TRACH i szara rzeczywistosc...

NR oczywiscie ze sie musimy umowic :) grywam i w te i w te ale ostatnio czesciej w polskie w ramach przypomnienia ortografii :)))

IWA ja jadlam zgodnie z dieta ale ilosciowo chyba ciut wiecej i tez mam 0,4 in plus. no ale dzisiaj brzuch juz nie dokucza to pocwicze i zrzuce w 2dni :P a swoja droga zgubic pol kilograma to trzeba sie napocic a zeby je wrzucic na brzuch czy zadek to chwila moment :D
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Wrzucić jest lekko, łatwo i przyjemnie.
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Oj tak. Tylko, że to się nie musi przyjemnie skończyć :P Jak dla mnie dzisiaj :P
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    NR co się stało??? Bo nie zrozumiałam o co chodzi???
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Kończy się zazwyczaj nieprzyjemnie.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,milego dnia ,ja odpoczywam...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Witajcie po świętach :P
    Dobrze, że już w domu :D
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.