Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja też jestem zwyczajnym leniem i nie chciałoby mi się sprawdzać poprawności moich wypowiedzi
ja leniem nie jestem, ortografię znam a literówki popełniam non stop jak piszę na forum w pracy między jednym telefonem a drugim, mailowymi utarczkami z całą firmą i jojczącą szefową :) i literówek nie poprawiam. dobrze czytający człowiek i tak czyta początek i koniec wyrazu :D
No i to jest nazwanie rzeczy po imieniu a nie dorabianie ideologii o pochodzeniu/wykształceniu jako rzekomemu winowajcy popełniania błędów...
Ja mam to samo ze słowem "rzadko".
Ja mam to samo ze słowem "rzadko".
a może my do tej samej szkoły chodziłyśmy
to musisz mieć raz taką, że na zawsze zapamiętasz:):)
jak mam taką to dziękuję opatrzności i zapisuję w kalendarzu na czerwono. z radości nie analizuję ortografii tylko objętość. :D przy permanentnych zaparciach to wydarzenie zazwyczaj szeroko przeżywane.
umarłam
[quote=Jaheira] No nieeee... Ty miałaś polonistkę, ja polonistęAle może oni do tej samej szkoły chodzili
Jeheria - Ty nie umieraj..Ty się przyłącz do grupy co przeżywają to razem ze mną :P bez echa wśród znajomych takie rzeczy zazwyczaj nie przechodzą
PTYSIACZEK wchodzisz pod każdy jeden wykres i wklejasz ten link to jeszcze tu musisz ?
litości.....
--
Jak dla mnie to już trochę szczy bezczelności.
Trochę? Powiedziałabym, że wielki szczyt