Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ziękuję kobietki za głosy!! Oczywiście jedynie tym co głosują !

No jasne ... bo te, które Ciebie, a właściwie Twoje nachalne nakłanianie do głosowania skrytykowały trzeba posłać do piekła
] i krzyczeć, że cytuję "będę robić to co mi się podoba i nie zabronisz mi NIC kompletnie NIC!"

uderzać do nich na priv opisując swą przesmutną historię życiową

serio, serio
Czego to się nie zrobi z chciwości ... 

albo uśmiechnięta panienka, szatynka, we wrzosowej bluzeczce, chyba z Myszką Miki
cała korespondencja, niech sobie Twoje koleżanki poczytają zanim znów będą oceniać, ja nie mam nic do ukrycia

] czym wywołałaś moje poirytowanie a że ja ZAWSZE piszę to co myślę toteż to uczyniłam w Twoim przypadku i bynajmniej się ANI JEDNEGO SŁOWA DO CIEBIE NAPISANEGO NIE WSTYDZĘ więc wklejaj te wiadomości do woli 

wiec skoro nie wiesz w jakis sposob prosila ta dziewczyna o glosy to moze i Ty sie nie wypowiadaj
koncze temat.
Aga-wybacz, ale jak laska wkleja linki u kazdej pod wykresem i nie zwaza na to, ze chwile wczesniej jedna z nich miala zabieg (szczyt bezczeslnosci i braku wpolczucia!!) to wybacz, ale szkoda slow Asi na takiego czlowiekawiec skoro nie wiesz w jakis sposob prosila ta dziewczyna o glosy to moze i Ty sie nie wypowiadaj
koncze temat.
--
Ps. nie będę z Tobą polemizować więc nie licz na odpowiedź
Szczerze mówiąc Jaheira, podziwiam Cię, że mając 6 miesięczne dziecko, starasz się znowu zajść i to na lekach! Nie ma jak determinacja KOCHANA
Szczerze mówiąc Jaheira, podziwiam Cię, że mając 6 miesięczne dziecko, starasz się znowu zajść i to na lekach! Nie ma jak determinacja KOCHANA