Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
och...pytanie jest bardzo amazonkowate... się burzymy jakbyśmy Amazonki nie znały i jej pytań i jej podejścia do tematu :) luz...

to troska Amy czasamiAgunia, masz rację - CZASAMI - tak, czasami to bezsensowne, bezpodstawne drążenie czegoś, co nie jest dla danej osoby w ogóle istotne. Krótkie, ironiczne, czasami niby-pytania retoryczne. Na wielu wątkach,w ogóle nie potrzebne. z tego co ja obserwuję, to CZASAMI - ta troska ma miejsce coraz rzadziej. Częściej uważam, że komentarze w tym stylu są niepotrzebne.
bo tu jedna osoba coś powiedziała obgadując amazonke, po tym jak ona obgadala ja, w swoim stylu.

Olimpijka, i to jest takie straszne? Skrzywdziła kogoś tym,że chciała coś wiedzieć? Ktoś nie chce to nie odpowiada - proste i logiczne.j

W sumie nic dziwnego,takie czasy.Ludzie żenią się przez gg, robią dzieci przez skype to i mają prawo oceniać kogoś,bo znają go/ją z FORUM
To było mega.
Pytanie do was- nie chcecie mnie na tym forum i w tym serwisie? Łatwiej mi będzie stosować krążek hormonalny, mogłabym do niego wrócić. Myślałam że na takim serwisie dostanę wsparcie, a na razie to się po głowie i tyłku dostaje.

psychiczne i zakompleksione baby a nie pomocne osoby.
to lepiej wcale nie pisać
Wchodząc na forum nawet nie pomyślałam , że spotkam sie z takim nastawieniem negatywnym ........ ja pierwsza nie zaczęłam tej "bitwy słownej" i gdyby ktoś nie zaczął nie byłoby teraz tej dyskusji........... jeśli ktoś pierwszy zaczyna ubliżać, mam prawo w odwecie też tak zareagować, ale nigdy pierwsza bym tak nie postąpiła........... poza tym przeprosiłam za swoje słowa bo były one pisane w chwili emocji ........... umiem się zachować i przepraszać , w przeciwieństwie do innych............. ale to już nie mój problem ..