Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale Sposabella napisała,że oczekuje tego orgazmu.
"Dziełem Bożym jest też orgazm. To Pan Bóg go stworzył; to On tak nas „zaprogramował”, że możemy być wspólnotą szczęścia. Poznawajmy zatem siebie, uczmy się siebie i ofiarowujmy sobie siebie nawzajem, dając sobie szczęście. Rzecz jasna, rozkosz seksualna nie jest celem samym w sobie. Piękno stosunków intymnych jest odzwierciedleniem więzi łączących męża i żonę. Małżeńska mowa ciała – od spojrzenia poczynając, poprzez rozmaite formy czułości, aż po słodycz zjednoczenia ¬– potrafi, jak nic innego, wyrażać duchową więź łączącą ich oboje".
Wg mnie dla osób stosujących antykoncepcję sex jest baaaaaaaaardzo ważny.
Poza tym psychicznie są to osoby słabsze tj. ulegające swoim zachciankom.
Co ma z tym wszystkim antykoncepcja : ona umożliwia spełnienie swoich potrzeb seksulanych kiedy się tylko chce.
Wg mnie dla osób stosujących antykoncepcję sex jest baaaaaaaaardzo ważny. Poza tym psychicznie są to osoby słabsze tj. ulegające swoim zachciankom.
Konwalijko nie bądź agresywna bo złość przyćmiewa Ci moją wypowiedź. To co myślę napisałam wyżej a to czego nie myślę Ty napisalaś w sojej wypowiedzi.
Psychologia to mój konik. Nie studiowałam na uczelni ale studiuję sama w domu, w życiu.
Z psychologicznego punktu widzenia osoby które nie "wyćwiczyły" w sobie dystansu do zaspokajania swoich potrzeb, bardzo łatwo ulegają wszelkim pokusom m. innymi zdradom, uzależnieniom itd.
Wiesz, świetnie jest żyć z tym komfortem, z tą pewnością.