Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

moze macie jakieś rady ? Co najpierw spakować ?
ciekawe co lepsze pakowanie ,czy rozpakowywanie
A pudełko, które ma się trzymać w szafie na prowadnicach jest źle skompletowane - ma dwie lewe prowadnice zamiast prawych i lewych. I trzeba jechać i wymienić. Więc w pokoju nadal bałagan bo nie wszystko udało się schować. Zatem podtrzymuję - wolę się pakować 
narazie muszę jakoś sobie poradzić ,bo mebli wszystkich nie mam . A najgorszy jest ten syf ,co sie wznosi z dworu ( z tarasu) do salonu i co chwile latam na miotle ,moze macie jakieś rady ?
co robicie z dziecięcymi zabawkami porozwalanymi po całym domu?
Dają radę, choć nie zawsze, jak im się nie chce, to wkraczam ja z pomysłem "sprzątaniowej" zabawy albo kuszę na zasadzie kija i marchewki. Zabawki u nas mają stałe miejsca. Do drobnicy mamy kartony i skrzynie. U nas nie ma możliwości umieszczenia wszystkich zabawek w zasięgu dzieci, dlatego 2/3 gratów jest odniesiona na strych. Później wymieniamy tylko konkretne opakowania, np. mówię, że przyniesiemy to czy tamto, ale w zamian chcę zabawki, którymi sie teraz moja dzicz nie bawi.
zawieszam odświeżacze, kładę w szafach kostki do prania...nie wiem co jezszcze mogę zrobić?! Mam ten problem i tutaj i w PL więc to chyba nie problem szafy...

No i odkażaczem jakimś też będę pryskać bo mimo że grzyba w domu nie mamy to wiem że tu jest taka wilgoć że szok. Zwłaszcza teraz w okresie zimowym. No i myślę że może za dużo w tych szafach mam popakowane...muszę generalne porządki zrobić, część powyrzucać częśc pochować do worków - mamy tutaj takie fajne co się powietrze odkurzaczem odsysa przez co mniej miejsca zajmują-takie mogą być? Czy lepsze "z powietrzem"?