Haha Simka cukierki są mega, mam nadzieję tylko że będą używane a nie pójdą w kąt. Mój Romeo wybiera się na siłkę jak sójka za morze zawsze ,,coś,,. Teraz pretekstu nie będzie i w domu poćwiczy:)
Aborta - masakra, nie zazdroszcze kazdego dnia, dobrze, ze sporo udalo Ci sie zalatwic...i bedziesz miec te karty niedlugo.
U mnie ok, bylam dzis na badaniu ASA przeciwcial antyplemnikowych, wynik czwartek /piatek w tym tygodniu. Chlamydii nie robili z kwri..tez od ukladu rozrodczego, mieli jakas inna..ale mowili, ze to nie to.. Po nowym roku zrobie wymaz.. i juz ;)
My zaraz idziemy na kolacje swiateczna z teamem z pracy..dlatego tu siedze i nadrabiam zaleglosci na foru :)
Izka powiem szczerze że nie pamiętam, a nie pamiętam dlatego że nie wiem kiedy u mnie była owu, w ogóle byłam zaskoczona że pęcherzyki pękły myślałam że cykl będzie stracony, ale ok. 20dc. pojawiło się dużo białego śluzu. Pamiętaj że u każdej jest inaczej Trzymam kciuki
Ruda mi też szczęka opada jak widzę serca u koleżanki:) Simka te hantle nie kupiłam bez powodu:) Mój będzie miał teraz wybór albo pompowane bicepsów albo pompowanie w sypialni:)
Izka w 12 dc. pęcherzyk miał 16mm a w 19dc. już go nie było.
pytam poniewaz ja bylam w 17dc i powiedzial ze jest plyn w macicy i ze pekl pecherzyk i endo 11,8mm i jezeli chodzi o owulke to cykl nie jest jeszcze stracony;) oby mial racje
w piatek mialam podany pregnyl w 14dc wiec najwczesniej moge 28 ale chcialabym zaczekac do sylwestra / nowego roku tak boje sie rozczarowania kolejnego ..:(
simka....nooo nieźle skaczesz w tym cyklu Ja podobno się w tym cyklu obijam tak Madź twierdzi Więc ja już odeszłam w niepamięć z moją ilościa serc z tamtego cyklu Właśnie pochłaniam pierogi ....które zrobiłam.....jak na pierwszy raz....to wyszły super....tylko tesciowa kapuche kupiła mało kwaśną
Simka sprawa przemyślana:) Bez względu na wybór efekty będą korzystne:) Mgiełko smacznego aj uciekaj z tymi pierogami albo podziel się bo ich zapach czuć już w Krakowie:)
no ja w tym cyklu miałam tylko dwa "bzyknięcia"-w 13dc i w 16dc-chyba trochę mało ale chłop mi się zbuntował że nie jest robotem i na pstryknięcie nie potrafi