Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Laparo będę miała w połowie lipca,juz się nie mogę doczekać jeżeli by to zależało tylko i wyłącznie odemnie to z chęcią poszłabym nawet i dziś na stół operacyjny ale niestety musze czekac do lipca:( A Ty kiedy dokladnie bedziesz w PL na laparo?
SUPER Bede informowac na biezaco:)
kurnia szkoda no, ale tak to jest w tych polskich szpitalach ciągle brak miejsc i trzeba czekac tygodniami.....no to nie będę sama w lipcu:)Z tego co pamiętam ty laparo masz po 20lip.to ja chyba będę pierwsza-ja mam po 15-tym!! hej no to moze sie tylko mi przydarzyc jednak laparo bedzie w lipcu bo nie ma juz terminow:(ale co tam poczekam:)
Miłego wypoczynku na pewno się przyda przed laparoskopiąZa to mój urlop to będzie laparo w PL(z czego się ciesze) i odpoczywanie po operacji ale mimo wszystkiego mysle że w tym roku lato będzie owocne dla nas teraz jade na urlop i luzik w tym cyklu totalny:)
Popros moze gp zeby Ci dala skierowanie na reszte badan. Mnie poki zapisala do ginekologa to i ja i m musielismy porobic wszystkie badania, bo ginekolog i tak bedzie kazal zrobic wszystkie wyniki a skoro i tak sie czeka na wizyte 4-6tygodni to lepiej miec wszystko zrobione niz pozniej czekac dwa razy dluzej. Mi tez robila wyniki na chlamydie z moczu i krwi i na wszelkie choroby weneryczne.
Nie wiem co to jest za hormon ten sex hormone:/
Ja tez mialam w gornej granicy normy i mi gp i ginekolog powiedzieli, ze nie da sie niczym zbic testosteronu. Jedynie tabletki antykoncepcyjne hamuja rozwoj niepotrzebnych hormonow a skoro staramy (staralismy sie) o dziecko to tabletki nie byly rozwiazaniem.
Ja sie czuje dobrze:) oprocz bolu podbrzusza, piersi i zmeczenia jest ok:):) powoli przyzwyczajamy sie z m do tej mysli...
poziomkaUk tak się z Tobą cieszę, musi to być niesamowite uczucie zobaczyć fasolke...I usłyszeć bicie serca!! [/quote][quote=poziomkaUK]