Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

dowiedziałam się że bardzo dobre są ziółka nr 3 jak i castagnus.a możesz napisac jakie to ziółka...może i ja bym spróbowała:)... gratuluje i trzymam mocno kciuki by było wszystko ok:)
A ja chcialam skromnie oznajmic,ze sie jakims cudem udalo i jestem w 4 tc! :DJednak cuda się zdarzają;)Gratuluje i powodzenia życzę

Martwię się, czy może nie powinnam zbadać sobie tego progesteronu w 2 fazie i w ogóle poprosić o zlecenie więcej badań... Poza tym nie mam cyklu stymulowanego i nigdy nie miałam monitoringu, więc de facto nie wiem, czy dochodzi u mnie do owulacji...
Niestety od wczoraj juz nie jestem dluzej w ciazybardzo bardzo mi przykro
ale nie trać kochana nadzieji , głowa do góry i bądź dobrej myśli....w końcu się uda
hej ja juz po laparoczekam na opis jak to wygląda i jak było....endzi dawaj

jeden jajowod niedrozny i male ognisko endometriozy nie mam juz nadzieji:(jak to nadzieji nie masz,nie poddawaj się tylko jak pisze poziomka do dzieła teraz i zobaczysz że się uda
glowa do gory
Tyle, że boję się trochę o to, że zdrowe kobiety czasem ronią w pierwszych tygodniach przez wzgląd na to, że plemnik i jajeczko nie sa za silne w samie sobie, więc dochodzi do poronienia, żeby urodziło się zdrowe dziecko, a nie np chore jesli wiecie o co mi chodzi. Boję się, że jeśli oni mi by dali coś na podtrzymanie ciąży, czy wtedy jajeczko i plemnik nie będą właśnie tym gorszym zarodkiem. Jesli wiecie o co mi chodzi, nie umiem tego wytłumaczyć 
Zostawiłam męża samego na 2 mies.i ulop w pracy i pojechałam do PL,teraz zjeżdżam wtedy kiedy musze do doktora itp.:)ja osobiście bym ci radziła zastanowić się nad tym bo z tego co piszesz chyba najrozsądniej byłoby zaczać leczenie na swoich smieciach w PL a bądź pewna że szybciej doczekasz się upragnionego dzidziusia:)
Tak JESTEM w upragnionej ciąży w 7 tyg o czym się dowiedzieliśmy dwa tyg temu
pomyśl sobie że teraz musi być jeszcze lepiej,dla pocieszenia powiem ci że moja siostra również ma jeden jajowód niedrożny i zaszła w drugą ciąże i za miesiąc już rodzi ,także do dzieła kochana i proszę nam się tu nie poddawać
Mnie laparoskopia na szczęście ominęła bo nie dawno dowiedzieliśmy się z mężulkiem że będziemy mieli dzidziusia i jesteśmy mega szczęśliwi i jak widzisz endzi nie tylko mnie przy pcos udało się tobie również się uda
Trzymam kciuki
Anabella a nie mogłabyś zjechać do PL na jakiś czas i zając się leczeniem w PL, skoro tam u ciebie robią takie problemy i lekarze traktują cie byle jak....może warto przemyśleć i spróbować.Powiem ci że ja też mieszkam za granicą ale moje leczenie podjęłam w PL( również mam pcos)bo wiem jak jest z lekarzami za granicą Zostawiłam męża samego na 2 mies.i ulop w pracy i pojechałam do PL,teraz zjeżdżam wtedy kiedy musze do doktora itp.:)ja osobiście bym ci radziła zastanowić się nad tym bo z tego co piszesz chyba najrozsądniej byłoby zaczać leczenie na swoich smieciach w PL a bądź pewna że szybciej doczekasz się upragnionego dzidziusia:)
Anabella- jesli uda Ci sie wywalczyc taka opieke o jakiej mowisz to bede pod wielkim wrazeniem! Ja walczylam o wszystko 2 lata! Bylo baaardzo ciezko I czesto byla potrzebna interwencja mojego m, bo inaczej bym ich pozabijala!:P stymulacji I lekow I skanow sie doczekasz....natomiast zapobieganiu poronienia niestety nie, bo oni najzwyczajniej w swiecie nie uznaja ciazy do 12tc. Jedyne o co mozesz prosic to skan w EPU (early pregnancy unit) zeby sprawdzic czy wszystko ok ale lekkow na podtrzymanie ciazy czy zostawienia Cie w szpitalu na obserwacji tutaj nie ma:( niestety.

Ja juz zaczynam 2 trymest!!!:D :D
Progesteron jak trzeba bedzie to bede musiala brac I cala ciaze. Za tydzien mam kolejny skan, jak bedzie wszystko ok to bede powoli, stopniowo zmniejszala dawke, bo teraz biore 6tab dziennie I jak tylko zaczne plamic to znow wroce to swojej dawki, zobaczymy jak organizm zareaguje.poziomka ja również biorę progesteron ale ja to mam na razie 3x1tabl,lekarz mi mówi że jak będzie wszystko w porządku to będzie mi zmniejszał dawkę........na razie i oby tak dalej czujemy się z dzidzią dobrze(tylko te cholerne mdłości;(
poziomkaUK