Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a możesz napisac jakie to ziółka...może i ja bym spróbowała:)... gratuluje i trzymam mocno kciuki by było wszystko ok:) dowiedziałam się że bardzo dobre są ziółka nr 3 jak i castagnus.
Jednak cuda się zdarzają;)Gratuluje i powodzenia życzę A ja chcialam skromnie oznajmic,ze sie jakims cudem udalo i jestem w 4 tc! :D
bardzo bardzo mi przykroale nie trać kochana nadzieji , głowa do góry i bądź dobrej myśli....w końcu się uda Niestety od wczoraj juz nie jestem dluzej w ciazy
czekam na opis jak to wygląda i jak było....endzi dawaj hej ja juz po laparo
jak to nadzieji nie masz,nie poddawaj się tylko jak pisze poziomka do dzieła teraz i zobaczysz że się uda jeden jajowod niedrozny i male ognisko endometriozy nie mam juz nadzieji:(
Anabella a nie mogłabyś zjechać do PL na jakiś czas i zając się leczeniem w PL, skoro tam u ciebie robią takie problemy i lekarze traktują cie byle jak....może warto przemyśleć i spróbować.Powiem ci że ja też mieszkam za granicą ale moje leczenie podjęłam w PL( również mam pcos)bo wiem jak jest z lekarzami za granicą Zostawiłam męża samego na 2 mies.i ulop w pracy i pojechałam do PL,teraz zjeżdżam wtedy kiedy musze do doktora itp.:)ja osobiście bym ci radziła zastanowić się nad tym bo z tego co piszesz chyba najrozsądniej byłoby zaczać leczenie na swoich smieciach w PL a bądź pewna że szybciej doczekasz się upragnionego dzidziusia:)
Anabella- jesli uda Ci sie wywalczyc taka opieke o jakiej mowisz to bede pod wielkim wrazeniem! Ja walczylam o wszystko 2 lata! Bylo baaardzo ciezko I czesto byla potrzebna interwencja mojego m, bo inaczej bym ich pozabijala!:P stymulacji I lekow I skanow sie doczekasz....natomiast zapobieganiu poronienia niestety nie, bo oni najzwyczajniej w swiecie nie uznaja ciazy do 12tc. Jedyne o co mozesz prosic to skan w EPU (early pregnancy unit) zeby sprawdzic czy wszystko ok ale lekkow na podtrzymanie ciazy czy zostawienia Cie w szpitalu na obserwacji tutaj nie ma:( niestety.
Ja juz zaczynam 2 trymest!!!:D :D
poziomka ja również biorę progesteron ale ja to mam na razie 3x1tabl,lekarz mi mówi że jak będzie wszystko w porządku to będzie mi zmniejszał dawkę........na razie i oby tak dalej czujemy się z dzidzią dobrze(tylko te cholerne mdłości;( Progesteron jak trzeba bedzie to bede musiala brac I cala ciaze. Za tydzien mam kolejny skan, jak bedzie wszystko ok to bede powoli, stopniowo zmniejszala dawke, bo teraz biore 6tab dziennie I jak tylko zaczne plamic to znow wroce to swojej dawki, zobaczymy jak organizm zareaguje.
poziomkaUK