Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
bardzo utrudniały mi diagnozę.
,
Niedawno zapisywałam Młodego do przedszkola, pójdzie we wrześniu i pytałam o kwestie diety. Niby nie ma z tym problemów, mam przy spisywaniu umowy podać co uczula- powodzenia.. ja kiedys spytalam jak mlody jada to uslyszalam ze zjadl 3 nalesniki (ma skaze bialkowa...)

pediatry-homeopaty, który zrobił nam biorezonans (czary mary),
Najlepiej sprawdziła się zwykła soda oczyszczona dodawana do kąpieli (zal. lekarza łyżka do wanienki, ja dawałam więcej), zasadowa sól Jenchura (droga, ale bardzo dobra) i kąpiel w nadmanganianie potasu
[/url]
[/url]
Tyle dobrze, że Młodego wysypuje bardzo szybko po zjedzeniu czegoś zakazanego, przez ten swiąd najgorzej masakruje sobie dłonie. Tego się nie da nie zauważyć, więc będę interweniować na bieżąco, jakby była taka potrzeba.
i do tego w pakiecie AZS.
naleśniki na mleku roślinnym, może w przedszkolu też się da- sarkazm??? ha ha, bo w przedszkolu to raczej hurtem ida i predzej Twoj kanapki dostanie niz nalesnika na mleku roslinnym... no ale kto wie ;)

[/url]
[/url]

Ja robię naleśniki na mleku roślinnym, może w przedszkolu też się da?
Dajmy na to, że raz nie zje obiadu bo mu nie podejdzie, a na podwieczorek tez nie będzie mógł liczyc, bo akurat jogurt...- no ja zawsze wiem, kiedy mu obiadl "podszedl" - gdy po powrocie do domu niechce jesc mojego :P

,

[/url]
[/url]

,
[/url]
[/url]
zapisała tak na czuja 

,
a co to za biały płyn