Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kurde, to u nas jakoś taniej, wyczaiłam niedaleko nas super centrum ogrodnicze, kupowałam w sobotę takie duże azalie- po 25pln, najdroższe rododendrony były po 40pln,ale takie naprawdę spore.
Ja nie kupowałam. Jakoś chyba nie odważyłabym się. Nie wiadomo co przyślą. A tak to sama sobie wybiorę konkretne egzemplarze. Ja roślinki, tylko w szkółkach kupuję, bo supermarketom też nie wiara. Wsadzą coś przyschniętego, co się aż kolebie w doniczce i sprzedają.
Azja ile one lat mają?
Nie usychają Ci liście? Jak często podlewasz? Matko, teraz będę chora!!!!
Azja, te łososiowa azalie, to Knap Hill Hybride?
hortensje też raczej marne. W porównaniu z tymi kupionymi stacjonarnie, w pobliskim centrum- porażka.
Teraz upatrzyłam sobie kilka odmian żurawek i host i właśnie gryzę się czy ryzykować on-line,
Tylko wiesz, że te berberysy mają kolce? Dlatego ja zrezygnowałam z nich, mimo,że ładne i nam polecali w sklepie. Ale znając mój talent, to bym bankowo z pięć razy wylądowała w krzakach, a jeszcze pewniejsze, że musiałabym z nich ratować Krzysia i próbującego ratować Krzysia psa
- trzmielina oskrzydlona - zachęcona pięknymi zdjęciami z allegro czerwonych listków w zimie sprowadziłam ze 3 lata temu - kolory ma ok, ale do tych z reklamy im daleko...
- trytoma - wsadziliśmy jeden kwiat na próbę w zeszłym roku - odbił na wiosnę, więc warto było.
maz postawil jakis czas temu dzieciakom namiot bo sie w nim bawic chcialy no i dzisiaj sklada a tam... cudny plac bez trawy :/ nie przemyslelismy ze sie to tak skonczy