Ta wcześniejsza propozycja to bluzka i tiulowa spódnica :) Nie mam pojęcia gdzie taki zestaw dostać, zdj znalezione w sieci... A tego szaraka mogę przymierzyć w centrum Warszawy do tego będę kombinować aby Luśce uszyli miniaturkę mojej tylko nie do ziemi
U mnie było podobnie: młoda miała sukieneczkę w mniejsze kropeczki i pomarańczowy pasek, tak jak moje dodatki (oraz biało-pomarańczowy smoczek i zawieszkę na niego )
na naszym slubie cywilnym mała byla jeszcze w brzuszku ale juz na weselu byla ubrana podobnie do mnie;) 1 dzien biała sukienka 2 dzien niebieska (tak jak ja z bialymi dodatkami) :)
i na żywo też cudna! idealna dla mnie :) tylko jednak będzie szycie na miarę bo trochę za luźna gdybym ją 'na codzień' kupowała to bym wzięła ale jako ślubna musi być idealnie dopasowana jakoś w tygodniu jedziemy zdjąć z nas miarę - teraz zaproszenia i nauki przedmałżeńskie ;/
Nie ma czego ;-) ciebie czeka pewnie bardziej emocjonujący dzień. nie naczekalam sie prawdę mówiąc bo decyzję i ślubie podjęliśmy z półtora miesiąca temu.
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 26.01.14 17:23</span> Może macie jakieś propozycje uczesania ładnego,prostego do samodzielnego wykonania? mam stres bo muszę sama sie pomalować i uczesac.i jeszcze paznokcie zrobić.chyba będę musiała wstać o 5 rano...jeszcze małą wyszykowac. i 10:00 mamy chrzest a o 11:30 ślub
Ja generalnie bez ciśnienia Wczoraj się śmiałam z mojej druchny, bo była bardziej podniecona niż ja Przeżywała jeszcze do wieczora :) Właśnie mnie oświeciłaś, jest minus wczesnej godziny mniej czasu na ograniecie :/ Ja się sama czesałam i malowalam na 100dniowke Czytaj umyłam głowę wysuszylam i wyprostowalam włosy :P Nie jestem fanką ulizanych kokow obsypanych tona brokatu etc Ja chcę sobie natapirować włosy i spiać w rozwalajacego koka Gdybym miała dłuższe włosy to bym ten tapir w kłosa z boku splotła <3
tal,bo to jest luźny splot... sa osoby którym nie podoba sie "rozwalający sie kok" a ja jestem ich fanką i wole domowe fryzury niż oklepane fryzjerskie
chciałam pokazać wam splot jaki mi sie ostatnio spodobał.bankowo do ostatecznej fryzury sie przyłoże bardziej
Uś i to jest podstawa :) To Tobie ma się podobać :) A jak kiecka dobra ? :) Ja to bym sobie do niej zrobiła zwykłego koka z wypełniaczem w sensie, włosy w kitkę wypełniacz i wywinięte, ale właśnie każdemu się podoba co innego :) Ale warkoczy też jestem fanką :P
Mi się też podoba, zwłaszcza jeśli "pędzel" na dole podepniesz Tylko prooooszę, nie diadem Może żywy kwiat?
Bloody_Lady: Uś, a ja podziwiam, że sobie sama takie cuś umiesz stworzyć bo szczytem moich możliwości fryzjerskich jest zrobienie sobie kucyka
O to, to! Na szczęście moja mama ma salon fryzjerski, więc albo ona albo jej pracownica mi coś zawsze zrobią. Chociaż ostatnio jestem leniwa i preferuję fryzury w 5min, czesane w domowej łazience
Sama chciałam taki mieć na swoim ślubie, ale właśnie mnie wszyscy zgadali, że to bedzie wyglądać na odwal się i w koncu mialam raczej tradycyjne upięcie :) Ale jestem na TAK dla takich fryzur i zawsze będę czuć niedosyt :D
Mi tez sie podobaja luzne sploty. Naturalne, przeplatane warkoczem itd. Jednak fryzura Us nie przypadla mi do gustu, moze dlatego, ze nie dopracowana jest ;)
Uś, szacun że sama takie cudo zrobiłaś ja osobiście stawiam na upięcia jakie podlinkowała Libra kilka z tych zdjęć mam na dysku zapisanych, tylko niestety mam za krótkie włosy ;/
jeju jak ja Wam zazdraszczam.... ajc... :) gdyby ten moj durak dal sie namowic na koscielny ahh... my tylko cywilny mielismy... ale szlam w sukni slubnej i mielismy normalne wesele na 50os..
Uś Jak mój ex zapłaci resztę opłat sądowych, to pewnie będę miała wyrok stwierdzający nieważność naszego "małżeństwa"- to może i ja się pokuszę Chociaż trzecie wesele to chyba przegięcie
Uśku myśmy też kupili lampiony, bardzo mi się podoba taka atrakcja, ale... tak żeśmy się bawili, że o nich zapomnieliśmy Puściliśmy je 2 miesiące później na moje urodziny
lampiony fajna sprawa, my w sylwestra rok temu puściliśmy, bo przez przypadek znaleźliśmy w domu w obsłudze są proste, tylko niebezpieczne znajomy ostatnio sfajczył drzewo przez taki lampion
uś: fajnie jakby pogoda dopisała
tego Wam oczywiście życzę ;) sama się tym martwię u nas ciężko przewidzieć, czy będzie 15 czy 35 stopni i to mnie trochę martwi, bo cała koncepcja jest raczej na tę drugą opcję
Uś kiecka gotowa ? a jakie obrączki wybraliście? mnie ceny przerażają, niby wiem, ze to na całe życie, ale obrączki będą droższe niż nasze stroje ( sponsorujemy też zestawy świadków, no i Łucji) także tego ;P
ale jaja,nie wiedzialam ze można coś tym zjarać ;p bedziemy uwazac zatem hehehe Eveke no popularne chyba ostatnio.choć u nas nikt tego nie miał (brak wesel od ładnych 6 lat ;p ) więc chciałam jakąś atrakcję zarzucić ;) cóż,utwierdziłyście mnie że to wypada :D
Flavia a jaką temp wolisz? zazdroszczę wizji upału.eh też bym chciała.a;e w lutym to raczej niemożliwe.choć w zasadzie ostatnio pogoda zaskakuje ;p marzyłam o białym ślubie ale na snieg nie mam co liczyć.ani białej sukni,ani śniegu.no złośliwy ten los hehehe
kiecka moja gotowa.generalnie wszyscy jesteśmy ubrani :) jakieś pierdółki zostały do ogarnięcia ;)
zdecydowanie wolę temp +30 bo jak będę musiała zarzucić coś na ramiona plecy to 'czar pryśnie' zakryć będę musiała kokardę i dekolt na plecach :( Paweł mój niech się gotuję :P w koszuli i marynarce ! hehe co do obrączek to ja też chcę proste, bez brylancików etc i dość cienką bo chcę nosić swoją na jednym palcu z zaręczynowym ( który sama sobie wybierałam ) jest czarny i mikrym diamencikiem z raczki kolory chyba wolę białe złoto, ale cenny mnie z nóg zwalają... znalazłam coś co się zwie palladem i wygląda fajnie i cena do przeżycia ;)
przymierzałam ostatnio złotą mojej mamy i tez w sumie fajnie wyglądało, ale kolorystycznie nam bardziej pasuje srebrna
Katizzie nasza tez ma chyba ok 5mm,zdjęcie przypadkowe z neta tradycyjne zawsze będa modne
flavia no to ja Ci życze 30+ a M niech sie martwi o siebie pare godzin wytrzyma,potem zrzuci łaszki
a nad obrączką główkuj,masz jeszcze troszkę czasu. mi sie podobają z mieszanego złota,z brylancikami itd ale kurde moda przemija i obawiałam sie że kiedyś będą wyglądać kiczowo.kiedyś były modne z rysunkiem przepatanki np,dzis mi sie to zupełnie nie podoba