Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny czy wy mialyscie ( będziecie miały)na stołach winetki?
A później i tak jakaś babcia ląduje wśród obcych ludzi
Moi rodzice na weselu pracownicy siedzieli tak, że po jednej stronie było pusto a po drugiej siedziały jakieś dzieciaki...Nie bardzo się pobawili 
Nikt też nie powie im ani najbliższej rodzinie, że źle się bawił, bo miał kiepskie miejsce- zresztą z innego powodu też raczej nie ;) Nie twierdzę, że ludzie się będą bili o miejsca, ale wiadomo, że każdy chce usiąść obok swoich znajomych/rodziny. Ja mam same dobre doświadczenia z winietkami i cieszę się, że w większości moi znajomi są tego samego zdania i nie jest im głupio.Mi by było głupio napisać na zaproszeniu, że chcę kasę, a wielu ludzi tak robi- także co kto lubi

A i u nas na weselu była pracownica mojej mamy, która pomagała zajmować się Basią, a później pojechała z nią do domu i tam na winietce było "Asia i Basia". My mieliśmy krótki stół, pod krótszą ścianą sali, z nami siedzieli świadkowie i ich partnerzy, a goście przy dwóch długich stołach wzdłuż sali- po jednej stronie najbliżej nas siedzieli nasi przyjaciele, a po drugiej nasi rodzice i ich najbliżsi znajomi, a dalej rodzina. No i przy mojej mamie siedziała wspomniana Asia z małą 

I tak naprawde nie wiemy od czego zaczac
I jeszcze jedno jak rodzice organizują ślub wesele to zaproszeń nie dostają?
Us ja bez to stanika - nigdy ,ja mam take c/d i po karmieniu juz nie najładniejsze mW domu chodzę w takim sportowymkocana ja tez mam cyc i nigdy nie chodze bez.ale to zalezy czy gorset bedziesz miec.ja miłam i to na fiszbinach wiec raz w zyciu mogłam bez stanika wystąpić bo biust prezentował sie znakomicie
a na pierwszy taniec chyba będziemy miec ułożona choreografię ,bardzo fajnie to wyglada
Ja oglądałam sporo filmików, choćby na YT i 3/4 wygląda żałośnie
Jakby efekty uczenia słonia tańca na szkle
Liczą, patrzą pod nogi i prawie nie oddychają ze stresu, żeby się nie pomylić
Masakra