Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Otórz już chcieliśmy go zamawiać, a tu pan zajmujący się wózkami w hurtowni ASKOT zadał nam kilka pytań i po naszych odpowiedziach bez dłuższego namysłu i z całą pewnością polecił nam najnowszy model wózeczka X-LANDER XT! Otóż właśnie pojawiły się tylko w sklepach (na internecie brak) nowe modele tego producenta - nowe materiały, kolorki i rozwiązania - uleprzenia w stosunku do kolekcji 2006! Pan bardzo zachwalał wózek twierdząc, że jest znacznie bardziej wytrzymały, niż wózki IMPLASTA (nie pierwszy raz słyszałam taką opinię), pozatym po prawie godzinnym oglądaniu tego wózka razem z mężem stwierdziliśmy, że jest faktycznie lepiej wykonany i ma kilka rzeczy które nam bardzo odpowiadają, np. kosz na zakupy nie ociera o przednie koło tak jak w VOLANCIE 3, budka chodzi bardzo cicho-bezszelestnie w przeciwieństwie do VOLANTA 3, bardzo łatwo demontuje się gondolkę i montuje fotelik (w implaście jest z tym więcej zachodu), pozatym X-LANDER XT jest lżejszy o 2 kg od VOLANTA 3.

Miłej nocki i do jutra!

Tak więc nie mam jak wam pokazać, ale jak tylko producent odpowie mi na pytanie i prześle katalog to wam go pokarzę, chyba że szybciej dostarczą mi wózek!

Nie była to prosta sprawa, ale już po wszystkim, decyzja zapadła!