Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jej delikatnego przebudzanie gdyby nie niania
ma mozliwosc zagadania na odleglosc
A powiedz mi Kasiu bo w pupie kiedy mierzy sie np.rteciowym lub z alkoholem to odejmuje sie kreski a w bezdotykowym chyba juz to nie obowiazuje?
bo u nas Iwi raczkowała tylko i wyłącznie po panelach
Chodzi mi o to, czy rożek, becik (w wkładką usztywniającą czy bez?), otulaczek, czy może śpiworek?
chodzi mi o to,że jak dziecko się uczy raczkowania, to raczej lezy na brzuszku i przemieszcza sie pełzając na poczatku po niewielkim obszarze. rozumiem, kaśku, że Twoje dziecko kładłaś od poczatku na panelach? chyyyyba nie
no właśnie sęk w tym, że u nas właśnie nie było typowej fazy pełzania.....siedziała, siedziała i jednego dnia nagle przyraczkowała do mnie do kuchni
Właśnie moja mam zaoferowała sie, że uszyje posciel dla Malutkiej;-) i do wózka i do łózeczka :-) Czy moze polecacie jaki materiał powinnam kupić ? Moze macie jakiegoś sprzedawcę lub sklep do polecenia? Ja jestem totalny laik w temacie..... ale sama potrafie kolor wybrać ;-))))))
Dziewczyny, czy mogłybyście mi doradzić, co kupić do spania dla noworodka?
Dziewczyny, o co chodzi z tą pościelą do wózka. Po co to w ogóle??
Ale taki noworodek to raczej pod kołdrą nie śpi... z tego, co mi wiadomo, lepszy chyba rożek lub śpiworek..
kakai optymalna temp do spania to 20 stopni zakładasz długiego pajaca plus śpiworek czy rożek i jest gites.