Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, a jak to jest ze smoczkiem? Jest konieczny?
Dziewczyny, a jak to jest ze smoczkiem? Jest konieczny?
ale jeśli dziecko nie potrzebuje smoczka to po co na siłę mu go dawać ??
łóżeczko turystyczne ma regulowane podłoże , nie wiem ja w kojcu. Ja kupuję kojec żeby dziecko miało więcej miejsca - ale to dla malucha którego jeszcze nie ma : ) Dla takiego raczkującego też myślę o takich barierkach drewnianych bo dziecko ma więcej miejsca do przemieszczania się , w końcu już się przekręca na boki a kojec bardzo ogranicza. Też muszę mieć jakieś ogrodzenie bo mam dużego psa i kota tez
O, dzięki Cobraczku! To u mnie już kojec odpada, bo ja mam problemy z kręgosłupem teraz :(--
tak wiem , ale będę miała łóżeczko i kołyskę . Łóżeczko turystyczne dodatkowo jak już małą trochę podrośnie żebym mogła ją zostawić i nie marwić się . Trochę jestem przerażona jak mała podrośnie i będzie raczkować bo mam psa ktory nie nauczył się mieszkać na polu choć nawet kojec mu postawiliśmy . Niestety codziennie mimo mycia łap po spacerze mam masę piasku w domu i dlatego na później myślę o barierkach żeby część salonu wydzielić tylko dla dziecka , gdzie pies nie będzie chodził
Aaaa to chyba,ze bedziesz miala kilka opcji
polusiowa a polka wstaje jeszcze w nocy? bo fel niestety tak nie zawsze ale za to czasami zdarza mu się nawet 2 razy.