Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co sądzicie o Tomme Tippie? Bo widzę, chociażby na allegro, dużo takich zestawów, właśnie z ręcznym lakatorem no chyba, że są inne lepsze?
też kupiłam TT, no ale jeszcze nie używałam, cały zestaw leży i czeka aż go wyparzę , cena jest ok, nawet jakby miał się nie przydać to przynajmniej pluć sobie w twarz nie będę a jednak wolę mieć go na wszelki wypadek niż po nocach jeździć po aptekach..
--
Violet Ja dziś byłam u pana r_p77 na zakupach i też kupiłam laktator TT i zaznajomiłam się z ulotką dolaczoną do zestawu i z tego co tam pisze to do niego pasują butelki tylko TT i z tej serii co laktator "closer to nature", ale nie wiem czy tak jest do konca.
Violet Ja dziś byłam u pana r_p77 na zakupach i też kupiłam laktator TT i zaznajomiłam się z ulotką dolaczoną do zestawu i z tego co tam pisze to do niego pasują butelki tylko TT i z tej serii co laktator "closer to nature", ale nie wiem czy tak jest do konca.
Patka - to jakie mydelko z angielskich polecasz?
. Macie może jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę z all, u którego można kupić parasolkę
Mam pytanie: potrzebuję czegoś w czym mały będzie mógł spać / leżeć jak będę u rodziców.
Nie chce kupic bubla, ktory peknie lub nie bedzie sie trzymal i odpadal, jak poprzednia....
chce byc mama ten bujaczek niestety trochę droższy, ale ma funkcję pełnego rozkładania/spania więc można go wykorzystać do postawienia na początku przy łóżku czy właśnie na takie wyjazdy, a potem jako normalny bujaczek.