Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorakirka
    • CommentTimeFeb 2nd 2014
     permalink
    Dziewczyny jakie polecacie pieluszki na basen?
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    dołączam sie do pytania Akirki
    --
    •  
      CommentAuthormysiamm
     permalink
    Sony85: Dziewczyny króre mają krzesełko Chicco polly 2w1. Czy jak sie obniży to krzesełko to dalej można zamontować tackę czy już nie ma takiej możliwości? Bo na zdjęciach widzę zawsze bez tacki jak pokazują obniżone.

Można
    --
    •  
      CommentAuthortuli_pani
    • CommentTimeFeb 3rd 2014
     permalink
    używaliśmy huggies swimmers, są ok
    --
    •  
      CommentAuthorczerwinka
     permalink
    My mamy pieluszki do pływania z rossmana, też są super.
    --
    •  
      CommentAuthorsardynka85
     permalink
    my na basen używamy huggiesów, ale chyba jak się skończą to kupimy babydream bo są połowę tańsze ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    dziewczyny, potrzebuję kupić torbę do wózka... jaką polecacie? Potrzebuję sporawą, pojemną.
    --
    •  
      CommentAuthorczerwinka
    • CommentTimeFeb 3rd 2014 zmieniony
     permalink
    •  
      CommentAuthorKlNGA
     permalink
    Katka, jakiś czas temu bardzo były polecane tutaj torby Skip Hop, tyle że one drogie niestety są.
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    _K_i_n_g_a_: tyle że one drogie niestety są.

poproszę w miarę tanią :wink:
    --
  1.  permalink
    Jaki kocyk warto wybrać? Waham się między bawełnianym a bawełniano-akrylowym. Który będzie lepszy?
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    zuzia to zależy kiedy rodzisz, albo raczej na jaką porę roku ci potrzebny, bo jeżeli na zimę to z akrylem, a na wiosnę, lato, jesień lepsza będzie sama bawełna
    --
    •  
      CommentAuthorsalinos
     permalink
    krzesełka do karmienia- jakie polecacie?
    -- [url=https://www.suwaczki.com/][/u
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Antilop z Ikei:) najprostsze w czyszczeniu przy BLW. Mama uszyla mi poduszeczkę i oparcie i Marcelinka ma bardzo wygodnie.
    --
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Akirko a pokażesz jak wygląda Antilop z tymi poduszeczkami?
    --
    •  
      CommentAuthorsalinos
     permalink
    Akirko a stabilne jest to krzesełko? Dominika jest dużą dziewczynką :)
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Jest na tyle stabilne że moje małpy wieszają się na tackach stojąc Na ziemi i nie wywracają go.
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Wg mnie stabilne, moja nie raz skacze w nim i nic się nie dzieje. A do drobnych też nie należy.

Onekiss - wstawiam fotki
    null
    null
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Ja mam to Antilopka poduszki z ikei :)
    Z każdej strony otula dziecko :)
    Zaraz wrzucę zdj tez :)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    No ja właśnie nie wiedziałam, że są takie poduszeczki specjalne, a że do Ikei mam 120km, więc mamę poprosiłam, żeby uszyła. Ta moja jest z takiego materiału, że mogę spokojnie go mokrą szmatką wytrzeć.
    --
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Akirko masz zdolną mamusię :D świetnie to wygląda! Jakby tak było od początku razem.

Ja podczytywałam jakiś czas temu dyskusje o krzesełkach i nasza decyzja zapadła, kupimy antilopę :) ale własnie brakowało mi takich poduszeczek. Super wiesci, że można je dokupić. A trzeba do Ikei jechać? Musze allegro przejrzeć.

Nie mam mamy.... nie mam też nikogo zdolnego takiego, aby mi takie podusie uszył. Ale jak nie znajdę ikeowskich dostępnych przez neta to podejdę do krawcowej, niech szyje :D

Asiulka chętnie zobaczę fotki Twoje "antylopki".

Dziewczyny a dzieci Wasze już same siedzą, że wsadzacie je do krzesełka? Nie pytam złośliwe czy coś, po prostu nie wiem, od kiedy Anielicę moją będę mogła tam lokować. Przecież nie jest powiedziane, ze w wieku 6 miesięcy będzie mi ładnie siedziała :D
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    OneKiss ja zaczęłam ją sadzać do krzesełka jak siedziała stabilnie na moich kolanach. Wcześniej przyginała się do przodu i składała w scyzoryk. Dopiero od jakiegoś miesiąca siedziała sztywno i wtedy wystawiłam krzesełko.
    A sama usiadła tydzień temu.
    Myślę, że na Allegro albo tablicy można kupić tą poduszkę do antylopy.

Treść doklejona: 03.02.14 18:07
    A nawet znalazłam :)
    --
    •  
      CommentAuthormacek
     permalink
    Przyłączam się do fanów antilopa :bigsmile:

Jasiek miał 11 miesięcy jak je kupiliśmy to już dobrze siedział a teraz zobaczymy kiedy Filipo w nim zasiądzie.
    --
    •  
      CommentAuthorZebra82
     permalink
    My też zakupiliśmy antylopę :wink: teraz są nowe poduszki, te co wkleiła akirka wyprzedają, nowe są dmuchane, na to zakładany materiał, w części tylnej, tam gdzie plecki są wyższe i tym samym równe z oparciem krzesełka. Nie widzę na stronie Ikei...
    -- ;
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Mamy właśnie taką poduszkę pompowana jak pisze babelasek :)
    null
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorZebra82
    • CommentTimeFeb 3rd 2014 zmieniony
     permalink
    hahaha, Asiula Wy macie dokładnie takie samo krzesełko:bigsmile: My też niebieskie i poducha tak samo ułożona:wink:
    -- ;
    •  
      CommentAuthorHecate26
    • CommentTimeFeb 4th 2014
     permalink
    Ja ostatnio kupiłam fajną tobę na Allegro.Pojemna bo daje radę przy bliźniakach nawet zapasowe ciuszki mi sie mieszczą bez problemu a noszę 2 folie przeciwdeszczowe w niej,butelki,pampersy zabawki itd. http://allegro.pl/edisa-torba-do-wozka-dzieciecego-marta-producent-i3914625577.html

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 04.02.14 07:21</span>
    <a href="http://allegro.pl/edisa-torba-do-wozka-dzieciecego-marta-producent-i3914625577.html">
    -- http://28dni.pl/pictures/2049868.jpg
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    Hecate ładna ta torba
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Dziewczyny, czy moglybyscie polecic jakie kupic pierwsze butki dla ponad rocznego dziecka?
    Karolek jeszcze nie chodzi sam, ale chce byc prowadzany na spacerach. A nie mamy butkow, mamy Uggi, ale one maja mieciutka podeszwe, wiec jak go wezme w parku (bloto, kamienie) to po prostu sie znieszcza po jednym razie. W domu mamy mieciutkie paputki (kapcie).

Przegladalam na stronie Clarksa, bo slyszalam, ze sa dobre ich buty jako pierwsze (first shoes). Jednak niektore maja zle opinie i sama nie wiem co kupic?

Jak nie z tej firmy, to poleccie prosze jakas firma dostepna w UK. Bo chcialabym przymierzyc buty w sklepie (dobrac odpowiedni rozmiar do nozki synka).
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Madziauk z tego co czytałam dobre sa ecco lub geox.
    Z polskich ja zamierzam kupić buciki Emel.
    --
    •  
      CommentAuthorSzpilka27
     permalink
    Dziewczyny powiedzcie mi bo nawet kupienie pieluch tetrowych nie jest proste ahhaha Czy lepsze są podwójnie tkane czy normalne?
    --
    •  
      CommentAuthorMalisiek
     permalink
    My kupiliśmy butki w Clarksie. Crazy cale fst shoes i są swietne :)
    --
    •  
      CommentAuthormigg
     permalink
    Madzia, my też mamy z clarksa. Takie Lilce się super w nich chodziło.
    --
    •  
      CommentAuthorsalinos
     permalink
    Czy lepsze są podwójnie tkane czy normalne?

Zalezy do czego potrzebujesz. Jak do pupy jako wielorazowe to podwójnie tkane a do wycierania buźki wystarczą te zwykłe, bo są bardziej miękkie i takie milusie w dotyku :)
    •  
      CommentAuthorSzpilka27
     permalink
    dzięki, właśnie do wycierania buźki ;)
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Hecate- tez mi sie podobają torby, duzy wybor wzorow i cena przystępna.
    Wlasnie rozwazam kupno jakiejś, dzięki.
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Dzieki Dziewczyny. A na co zwrocic uwage przy zakupie? Jaka ma byc dokladnie ta podeszwa. Jestem nieprzygotowana, bo myslalam, ze buty kupimy jak zacznie sam chodzic. Jednak widac, ze juz potrzebujemy i na weekend trzeba cos synkowi kupic ;)
    --
    •  
      CommentAuthormysiamm
    • CommentTimeFeb 5th 2014 zmieniony
     permalink
    Witam!

Szukając zabawek dla mojego dziecka natrafiłam na taką stronę http://www.fisherprice-sklep.pl/ Znajdują się tam zabawki Fisher Price w zaskakująco niskich cenach. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, że ta strona jest uczciwa. Podejrzewam że to oszustwo internetowe. Co wy na to? Można to gdzieś zgłosić? Na stronie nie ma nr telefonu, jedynie e-mail. Jestem na 99% pewna że to oszustwo.
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
    • CommentTimeFeb 5th 2014
     permalink
    Tam jest napisane, że promocje na wszystko trwają do 10tego lutego. Mają sklep stacjonarny też więc może po prostu wyprzedają jakiś zaległy towar ???
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Sądząc po ilości błędów i literówek, to raczej ściema.
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Sushka błędy mogą wynikać z dziwnego tłumacza, coś jak google translator.
    My kupujemy ciuchy ze strony Sportdirect (angielski sklep) i treści aukcji jeszcze gorsze tam, niż na w/w.
    A zawsze wszystko przychodzi z Uk elegancko :wink:
    Także tym bym się chyba nie sugerowala :wink:
    --
    •  
      CommentAuthormysiamm
     permalink
    Na stronie fisher price polska niema takiego sklepu. A pewnie promocja ma zachęcić do kupna.
    To oryginalna strona http://www.fisher-price.com/pl_PL/index.html
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Firma, która korzysta z dziwnego tłumacza, jakoś nie wzbudza mojego zaufania.
    Po tym, jak niedawno ktoś próbował się "podszyć" pod firmę, w której pracuje mój mąż (duuuża i baardzo znana korporacja), tworząc do tego maile informujące o zmianie konta, na które mają robione być przelewy, pełne błędów i literówek, pięć razy bym sprawdziła taki wytwór :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    No my też się baliśmy bo jak poczytasz opisy na Sportdirekcie to idzie oszaleć, ze śmiechu :wink:

Przykład pierwszy z brzegu:

"Panie Firetrap spódnica jest idealny do codziennego noszenia, z legginsy dla dorywczo wygląd lub wyślizgnie na z góry całkiem głowę na noc, z prostej konstrukcji i budowy tkaniny kolorowe denimu. To Panie rurki spódnica oferuje elastyczny pasek aby zapewnić odpowiednie i wygodne dopasowanie i ma nieco trudnej sytuacji wygląd denim na wyjątkowy i modny wygląd! " :crazy: :crazy:

Ale wszystko jest ok, już kilka razy robiliśmy tam zakupy.

Oczywiście nie twierdzę, że ta w/w strona jest wiarygodna tylko tak apropo tych błędów i lierówek :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    a może warto kupic cos najtańszego i sie przekonac, a potem wykonamy zmasowany atak:hungry: aczkolwiek nie kuszę ;)

ale widze że towaru mało, brak mozliwości wysyłki za pobraniem
    --
    • CommentAuthora_net_a
     permalink
    Cześć dziewczyny, czy możecie polecić jakiś fajny organizer na zabawki do kąpieli? Poprzez fajny rozumiem: żeby przyssawki nie odpadały od kafelek, żeby się pomieściło tam minimum stadko 9 kaczek, delfin i 3 kubeczki, bo tyle mamy teraz na stanie, żeby nie pleśniało nic oczywista, oraz żeby nie kosztował 150 zł :wink:

Przeglądałam co jest i spodobał mi się Skip Hop albo Sassy. Ten drugi tylko podejrzanie tani, czy któraś z Was może miała z nim coś do czynienia? Albo z jakimiś innymi dobrymi? Będę wdzięczna za pomoc, bo podnoszenie po jednej kaczce żeby wytrzeć parapet mnie już denerwuje :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Madziauk jutro postaran się znaleźć linka do artykułu fizjoterapeutki o pierwszych butach, ale tak z pamięci to buty muszą mieć miękka podeszwę, która się ugina umożliwiając zginanie palców i nie powinny usztywniać kostki tzn. muszą kończyć sie przed nią.
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Madzia buciki clarksa mi ostatnio polecano.

Szkoły są różne, tutaj mają miękką podeszwę ale chyba usztywniają nieco kostkę aby chronić jednak przed kontuzjami.
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Dzieki Dziewczyny, w weekend jak znajdziemy czas to podjedziemy do Clarksa. Z tej firmy buty polecala mi rowniez moja kolezanka. Takze jak dopasujemy cos to kupimy.
    --
    •  
      CommentAuthorsalinos
    • CommentTimeFeb 6th 2014
     permalink
    zadziwiająco niskie ceny jak na fisher price. Sam ucznaczek w mega promocji carrefoura kosztował 99zł a normalnie 169 w smyku..
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.