Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zważywszy że po kilku m-cach wyrośnie
My mieliśmy rok temu na jesień dokładne te same emele i młody je uwielbiał, mięciutkie, leciutkie i wcale ich nie czuć na nogach. Owszem poprzecierały się i wyglądały trochę jak porysowane, ale nie przeszkadzało nam to :] Potem jednak kupiłam już mimic bo chciałam dobre buty na rzepy :) A ja kupiłam wiosną emelki po raz pierwszy i klapa! Kupiłam model z brązowej skórki - zaraz ta skórka się brzydko poprzecierała, zrobiły się na niej takie jakby plamy, że dziecko wygląda non stop jakby w brudnych butach chodziło. Może na taki model trafilam. W kazdym razie od tej pory na emelki nie patrzę już.
A ja wpadam z pytaniem odnośnie kubeczka 360 stopni. Nie powiem, strasznie zainteresował mnie ten kubeczek.
Czy warto taki zakupić? I ewentualnie od którego miesiąca można dziecku dawać by z niego piło?
Taaaa, najlepiej chodaki... już powinnam kupić buciki w których będzie mu się stópka kształtować
Dii nie pamiętam na jakiej aukcji ale było napisane, że trzeba zmierzyć dziecku stopę na stojąco tak jak zrobiłaś i dodać do tego i teraz nie pamiętam tam było chyba od 0,5 do iluś tam milimetrów