Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
pislalam Wam o koszulach z dlugim rekawem, zamowiłam
A powiedzcie mi jakie ubranka kupować na lipiec? Wiem, że mam jeszcze dużo czasu ale chciałam się tak z grubsza zorientować na co się nastawiać.
Misinka, kup głownie body z krótkim rękawkiem, tego będziesz używała najcześciej. Na to możesz narzucić spodenki lub polspiochy, a na gore jakies cienkie bluzeczki, gdyby było zimno. Mogą Ci sie tez sprawdzić krótkie rampersy. Ja je uwielbiam, ale niestety rampki właśnie tylko w ciepłe miesiące sie nadają.
Ze dwie cieniutkie czapeczki, na słonko czy gorsza pogodę, jedna bluzę, jakies cienkie skarpetki. I będzie git. A resztę sobie na bieżąco domowisz jak zobaczysz, co ci najwygodniej używać.
A w ogóle to poczekaj do wiosny, bedą nowe kolekcje to sobie zobaczysz :)
Misinka, ja Maksia rodzilam w lipcu. Na upaly to tylko body z kr. rekawkiem. Ale mialam tez z dlugim. I tyle samo tych i tych uzywalam. Bo jednak czasem w bodziaku na kr. rekaw bylo ciut za zimno a dodatkowa bluzeczka to za duzo juz. Poza tym ja mialam glownie zapinane z boku, bo to latwiej ubierac, a bluzeczki sa jednak przez glowe. No i rampersy fajna rzecz.mialam tez kilka par cienkich dlugich spodenek. No i bluzy jakies, czapeczki, skarpetki.
Niee to juz raczej jak body są zapinane ja guziki przez środek to to może uciskać a swoją drogą polecam ci zaopatrzyć się w body zapinane po długości ale z boku lub na zakładkę czyli tzw. kopertowe boto duża wygoda szczególnie przy maluszkach. Mnie coś trafiało jak mi nagle brakowało czystych zapinanych
dziewczyny macie do polecenia jakąś matę edukacyjną..
Milki się już posypała a Wiki już zaczyna się interesować i wyciągać rączki do zabawek przydało by jej się cos
Takie z boku właśnie trudniej znaleźć ale kupię chociaż na ten początek. Dzieki