Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dumam nad torbą do wózka - bo kupiłam wózek używany i torby nie było
Jak coś macie sprawdzonego, to proszę o namiary lub linka.
polecam torby do wózka firmy Edisa
mam x-landera i polecam te torby oryginalne, chyba przede wszystkim na bardzo dobre zaczepienie
Jest naprawdę rewelacyjna.
pytanie "która?" :)
Kurcze, może ja też taką torbę sobie sprawię ? Mam taką do wózka Jedo Fyn ale trochę mi się podarła i w sumie była mało pakowna. Tylko teraz i ta Delti wydaje się fajna ale ta Edisa też fajna i pytanie "która?" :)
W ogóle widzę, że to chyba jakiś nieprodukowany już model i się obawiam, że może mieć trochę lat (a to znajomi kuzynki męża, ktoś tam jeszcze po drodze używał) i może źle działać...
wrócił zszyty samodzielnie przez Panią która je sprzedaje (allegro) O_O nosz cholera co to ma być. Napisałam jej maila i zażądałam wysłania nowego.
bo ileś tam lat swoje przepracował, a kolejne lata być może przeleżał nieużywany - a to też ma wpływ na żywotność i niezawodność.
Wyobraźcie sobie taką sytuację. Kupiłam w grudniu biustonosz do karmienia. Zaczęłam go nosić w styczniu i po miesiącu wyszedł z niego drut. Wysłałam go więc do reklamacji i dziś wrócił.....wrócił zszyty samodzielnie przez Panią która je sprzedaje (allegro) O_O nosz cholera co to ma być. Napisałam jej maila i zażądałam wysłania nowego. Bez przesady sama umiem sobie zszyć stanik, ale wiem jak to się kończy.....po kilku dniach drut znowu wydostaje się przez zszycie. Z resztą pewnie nie raz tak same miałyście :/
A ona je tylko sprzedaje czy może je szyje?