Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja nie chcę od razu emolientów z grubej rury dla alergika
jak się ciemieniucha robiła używałam olejuszki
myślę że poszukam czy ziajka czegoś nie ma bo przy mojej alergiczce świetnie się ich produkty sprawdzają
Tylko nie Ziaja - fatalny ma skład!
maść ze sterydami nie ogarnęła problemu tak jak krem z ziaji
Kupuj śmiało, jest świetny!
płyny do kąpieli Ziai blogerka (chemik) nie poleca. Zerknij sobie do linka.
chusteczki mam Huggies Pure
Z ziaji Sroka poleca tylko pastę ta od 1 ząbka z Eugeniuszem ;)
Night a potrzebujesz oliwki?
wacików ani pałeczek
a tak porfilaktycznie, raz na tydzień skoro nie olwika?
a tak porfilaktycznie, raz na tydzień skoro nie olwika?
]wydaje mi się, że nie tylko woda,
czy któraś z was ma lub miała taki leżaczek TINY LOVE ? mogę odkupić niebieski za nieduże pieniądze (ok 130zł) i zasstanawiam się czy na początku nie mógłby posłużyć zamiast kołyski - nie chcę żeby bujać ale chcę coś małego, zgrabnego koło łóżka postawić, żeby chociaż przez pierwsze tyg nie wstawać daleko; tak myślałam, że jakby dokupić materacyk do środka (wymiar wewn 35/70) to na tę chwilę by starczyło, chociaż babka mi napisała, ze tam już jest jakaś wkładka; no ale nie oglądałam bo w naszym dziecięcym ich nie ma więc pytam co sądzicie?
w reklamie pod gabinetem u gina leżała ulotka jakaś i tam było że 99% to woda ale może się mylę;
są jeszcze water wipes gdzie woda w składzie stanowi 99,9% tylko zastanawiam się jaki sens je kupować w ogóle i płacić taką kasę :P (no chyba że dla 0,1 ekstraktu z pestek grejpfruta hehe)
Ten materacyk w środku jest cieniutki i raczej do spania na noc się nie nadaje. My mieliśmy włożone 2 ale Młody nigdy nie spał w tym na noc, jedynie na drzemkach.
Tak samo jak codzienna kąpiel dziecka nie jest wskazana właśnie przez niszczenie naturalnej bariery ochronnej skóry
mogę polecić sklep dolce sonno
No właśnie sa różne "szkoły".
jakbym chciala dolozyc tran to bedzie chyba za duzo.
ja bym Tobie radzila teraz wcale nie kupowac rozmiaru 56
czy uzywalyscie jakies pasy opinajace brzuch po porodzie
co do rozmiarów- są 56 i 56
A jakies kremy na brzuch? Obecnie uzywam tylko "nivea soft" i odpukac obywa sie bez rozstepow :-)..