Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mój synek ma coś koło 80 cm a w spodenki z lidla 62/68 wchodzi bez problemów i nie są na niego za małe ;)
obe: Mój synek ma coś koło 80 cm a w spodenki z lidla 62/68 wchodzi bez problemów i nie są na niego za małe ;)
ładnie żeś utuczyła chłopaka ;) Klara ma obecnie 81 cm i chodzi w 86, a w lidlowe wchodziła zgodnie z rozmiarówką.
--
Mój synek ma coś koło 80 cm a w spodenki z lidla 62/68
ładnie żeś utuczyła chłopaka ;) Klara ma obecnie 81 cm i chodzi w 86, a w lidlowe wchodziła zgodnie z rozmiarówką.
Bierz te z Tesco, te na 50 cm są na 50 cm :) Ale dużo nie kupuj, bo przy donoszonym dziecku szybko się kurczą ;)
w mniejszych pajacach poucinał stopy ;)
No nic sprobuje poszperac troche w necie.
i mam pytanie, możecie mi tu podrzucić te dobre chusteczki z rossmana? znaczy czego mam szukać bo nagadałam jej że tak chwaliłyście i teraz mam zadanie bojowe żeby je kupić
o te chodizło?
Dzięki obe, jutro zajadę i jej kupię
Pewnie z ciekawości wezmę też dla siebie bo zawsze w samochodzie wożę jakieś, będę uważała na te z rumiankiem bo ja na rumianek strasznie uczulona jestem i nawet od maski na włosy kiedyś alergii dostałam
A ja mam inne pytanie. Czy Wasze dzieci myją zęby szczoteczkami elektrycznymi? Jaką końcówkę do szczoteczki elektrycznej Oral B dla dziecka polecacie? Taką z Disneyem? Czy zamienniki są sensowne, a jeśli tak to czy jakieś konkretne?
Czy Wasze dzieci myją zęby szczoteczkami elektrycznymi?