Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

czy zamiast tego mogę podać marchewkę pokrojoną w słupki? czy trzeba ilośc odmierzyć czy dać a dziecko ile będzie chciało tyle weźmie?
 .
. [/url
[/urlw rozpisce napisane jest co kiedy wprowadzać i na początek jest zupka-przecier jednoskładnikowy
czy trzeba ilośc odmierzyć czy dać a dziecko ile będzie chciało tyle weźmie?

to chyba nie jest ksiazka o BLW?
Rozpiski BLW jeszcze nie mam/nie trafiłam na taką.

Już mnie otoczenie ściga żeby już pomału wprowadzać papki bo karmię mm, a to nie jest wartościowy pokarm

A czy dziecko musi całkowicie samodzielnie siedzieć?
A co takiemu dziecku podawać do picia do posiłku? mm, wodę, kompocik jabłkowy czy może coś jeszcze innego?

[/url
[/urlMadzinka a przed chwilą widziałam Gosię z kotkiem
 .
. [/url
[/urlA jakieś zupki podajecie w formie do picia?
A śniadania/kolacje przy rozszerzaniu to zagęszczone mleko/kaszka?
 .
. [/url
[/urlA gdzie ja można znaleźć? I rozumie, że jest bezglutenowa?
 [/url
[/urlA jak radzicie sobie z BLW na wyjazdach/imprezach?
 Od czasu jak wyszły jej zęby ciągle głodna i wszystko wyrywa z ręki.Rano z tatusiem je pączka
Od czasu jak wyszły jej zęby ciągle głodna i wszystko wyrywa z ręki.Rano z tatusiem je pączka

]
]

Ale mysle ze trzeba dawac roznorodnie bo skad dziecko ma pozniej nagle zanac inne smaki.
 ] a nagle przestaje je tolerować i wybiera sobie kilka ulubionych ?
] a nagle przestaje je tolerować i wybiera sobie kilka ulubionych ?
 ) a wolę żeby zjadła to co lubi niż nie jadła wcale [zwłaszcza, że ostatnio z przybieraniem u niej słabiuteńko w sensie, że przez 2 msce ani grama nie przybrała]
) a wolę żeby zjadła to co lubi niż nie jadła wcale [zwłaszcza, że ostatnio z przybieraniem u niej słabiuteńko w sensie, że przez 2 msce ani grama nie przybrała]