Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kacper pięknie je brokuły ale z marchewką jest gorzej. Bierze do buzi, ugryzie trochę, po czym się krzywi i wypluwa. Akceptował ją w formie papki - zajadał aż mu się uszy trzęsły! No i tak sobie myślę co z tym fantem zrobić...? Skoro nie akceptuje marchewki w słupku to czy podawać mu zmiksowaną?
to nie jest jedzenie tylko zabawa a podjada coś przy okazji.
Czy to przez ten brokuł?
A Kacper widzę, że chętniej otwiera pyszczka i zaczyna przeżuwać jak ja biorę jedzenie do swojej ręki. On już wtedy zachowuje się jakby wiedział, że to dla niego.
U nas na początku z systemu - kupka w prawie każdej pieluszce - nagle zmieniło się na - kupka co parę dni.
\ za to muffiny marchewkowe wcina jak szalona
Ja wychodzę z załozenia ze kiedy zacznie już naprawdę zjadać to co mu daję to pewnie wtedy nauczę się gotować ;) piekarnika nie mam a na parowarze nie wszystko da sie zrobic. A moze macie jakies pomysły co mogę zrobić na patelni..?
jak kopytka to do ziemniaków dodajesz mąkę pszenną, troszkę ziemniaczanej, jajko, sól
jak kluski śląskie to to samo co powyżej z tym, że zmieniasz proporcje mąki czyli dużo więcej ziemniaczanej niż pszennej
Kuleczka prostu rób tak jak dla Was tylko mniej przyprawione. My już przestaliśmy przyrządac specjalne dania dla Franka je to co my.
Jasne, Regi, pod warunkiem, że 1. dziecko nie ma już wcześniej nietolerancji i matka nie musiała przeprowadzać u siebie diety eliminacyjnej, 2. matka nie ma złego zdania o mleku krowim, haha :) Swoją drogą, to chętnie wyhodowałabym sobie krowę, gdybym miała warunki Jak to mowi moj pediatra im wczesniej tym mniejsze ryzyko wystapienia alergii
jestem bardzo podekscytowana i czekam z niecierpliwością na jutro