Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie próbowałam, ale chyba najprędzej bym spróbowała wrzucić te ziarna na patelnię i uprażyć... a da sie to zrobic z amaranrusem w ziarnach? bo ja mam taki najzwyklejszy amarantus nasiona czy cos takiego, jeszcze nie robilam nic z tego, to zeby to wyszlo to starczy ten amarantus ugotowac czy musi byc ekspandowany?
--
Doti - same banany i amarantus? To się sklei i zapiecze?
Zrobiłam wczoraj domową nutellę z tego przepisu, ale to pyszneeee!!! część kakao zastąpiłam karobem. Polecam, oczywiście dla dzieci które jedzą już kakao i orzechy
Bo mówisz o tzw. "żóltych" dojrzewających (których w UK jest baaardzo dużo w porównaniu z pl ;) )?
Chyba tak :) Ja praktycznie nie jem nabiału (mleka, jogurtów, serów białych) a te sery baaaardzo lubię i czasem jem. Mają one co prawda dużo tłuszczu, ale i bardzo dużo białka i wapnia (w porównaniu z innymi nabiałowymi). Sprobuje male ilosci wprowadzic, zobacze jak Karolek zareaguje. Jak nic nie bedzie go bolalo to chyba ok?
Chyba tak :) Ja praktycznie nie jem nabiału (mleka, jogurtów, serów białych) a te sery baaaardzo lubię i czasem jem. Mają one co prawda dużo tłuszczu, ale i bardzo dużo białka i wapnia (w porównaniu z innymi nabiałowymi).
gdzie kupujesz amarantusa w takiej cenie 8 zł za 200 g? Bo ja kupiłam w Rossmannie (Dobra Kaloria) i za 120 g dałam 15 zł :/