Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
 Nawet mu kupiła słoiczek z obiadkiem i kazała mu dawać z łyżeczki od siebie rosołek!!!!! Aaaaa! Zwariuję!!! I co ja mam z tym zrobić?! Głupio mi też do teściowej coś mówić, podważać jej zdanie, wiedzę na temat żywienia 30  lat temu!!! Nie rozumie ona, ze teraz się tak nie karmi, że chcę wychowywać po swojemu! 
) dzieci mają różne okresy jedzeniowe. Czasem jedzą bardzo dużo, a czasem mało, bo tak. I ten okres niewielkiego jedzenia Kacperka na pewno minie. Wiem, co mówię, bo akurat w tym mam z Lilą doświadczenie 
 Ja jej nie karmiłam, mimo że czasem naprawdę jadła malutko. Nic jej nigdy nie było. Uważam, że jak się da dziecku spokój, to będzie jadło tyle ile potrzebuje.A tę kaszkę też chce jeść sam czasami?
A długo będziecie u teściowej? Bo może zmiana miejsca tak na niego podziałała?

Zrobiłam "dziś" na obiad i naprawdę pycha!
Dawidek aż nie zdążył połykać tak mu smakowało.
przemycilam mu troszke mieska drobno pokrojonego (wczesniej podsmazylam lekko na oleju kokosowym i poddusilam - dodalam natke pietruszki i czerwona papryke w proszku)

Dżizas już dziś stanęłam w carrefourze przy półce z kaszkami dla dzieci, ale się ogarnęłam i wyszłam bez niczego. Ale te jej zęby to mnie martwią, wolałabym żeby nie miała jeszcze...

[/quote]albo racuchy jogurtowe z książki (później dam przepis o ile jeszcze go tu nie ma;))[quote=hopelight]
Czaję się żeby przetestować te ciasteczka i placuszki buraczane

Bilia ale amarantus to masz na myśli ziarno? czy mąkę z amarantusa?Gdzie kupujesz syrop z agawy? czy on jest dobry w smaku, coś jak syrop klonowy?

ostatnio mu zrobilam pol piersi z kurczaka, marchewke na parze, zielony groszek i ziemniaczki. Wszystko zjadl oprocz ziemniakow
miesko pierwsze wyjada i zagryza np. marchewka gotowana na parze ;)