Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jeśli dziecko jest zainteresowane ta ugotowana marchewka i np. oparte i Ciebie plecami siedzi w pionie to czemu nie dać jej tego co chce? Zanim nauczy się połykać to najpierw musi nauczyć się rzuć, a to trochę trwaBLW na początku (i tak kilka miesięcy) to głównie jest zabawa i poznawanie, mleko to główne pożywienie dziecka i tego się trzeba trzymać
Bo Mas wykazuje zainteresowanie moim jedzeniem. Jak jem banana a On siedzi mi na kolanach, to muszę mu skrobać jego łyżeczka i dawać, bo inaczej łapie za banana i pcha do buzi :)
Niby wiem, że tak może być, że dzieci mają różne tempo, jednak równolegle zastanawiam się usilnie, co to tak długo trwa, kurka wodna.
No tak, wszystko ładnie pięknie, tylko kurka ja chciałabym siedzieć w pracy spokojnie a nie zastanawiać się czy mój syn dziś zje czy będzie jedzeniem rzucał i był głodny, bo przecież mama z mlekiem w piersiach w pracy siedzi
I jeszcze pytanie jak z glutenem przy BLW?
a nie możesz odciągnąć mleka i mu zostawić w butli (jeśli nie dajesz innego mleka oprócz piersi)?
Obecnie żywi sie głównie w nocy - czasami co godzinę 1,5 podpina się do cyca. Ale jest ok. Rośnie, wygląda na zdrową więc pozwalam jej na to.