Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mamy problem ze śniadaniami - wtedy to mam niejadka
A może to tylko kolejny etap, który minie?
Po jakimś czasie zje Danonka i banana, choć mogłabym mu to dać na śniadanie, ale nie codziennie!

jak spodziewa sie danonka slodkiego za pare godzin to nie oplaca sie jesc...
Hehe
Czasem zlizuje dżem, a czasem nawet nie tknie!
no jak wzgardzi nawet dżemikiem znaczy nie głodny;) widać jeszcze nie głodny- ja sniadanie jem jakiś czas po wstaniu i przebudzeniu
Ostatnio zjadł 2 pulpety, trochę ziemniaków, łyżkę ogórków z mizerii i do tego całą miskę makaronu świderek! I jeszcze było mu mało, ale stwierdziłam, ze się biedak przeje i brzuszek może go boleć, więc mu nie dałam. Taki to makaronowy chłopak
Uwielbia każdą postać makaronu i ze wszystkim!
Na białko jaja jest uczulona.a zóltko moze jesc? Jesli tak to można omlet zrobić z zółtek, troche mąki kukurydzianej- pol łyzeczki i do tego oliwki, suszone pomodory, (jesli jadacie)
Przypadki zakrztuszenia były może ze dwa, mała pięknie sobie z nimi poradziła najpierw miała taki jakby odruch wymiotny, a później wykasływała to jedzenie, nigdy nie interweniowałam tylko uważnie obserwowałam. Nie wiem czy dobrze pamiętam, że w książce dławienie się jest opisane jako brak możliwości złapania oddechu, obserwowałam dziecko i gdyby była taka reakcja albo mała nie mogłaby sobie poradzić dłuższy czas z wykrztuszeniem jedzenia to wtedy bym interweniowała.

wysysal miazsz normalnie. Wiec zdjelam tylko skorke i Mialam podwieczorek z glowy hehehehe.

Dziewczyny a co mogę bezpiecznie dać w ramach BLW jeśli mała jeszcze nie siedzi samodzielnie i zjeżdża co chwilkę?posadź ją na swoich kolanach opartą o ciebie i próbuj np. jakieś warzywa podać, albo jabłko na parze ugotowane (jest miękkie ale się nie rozpada)