Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No własnie ja nie jestem przeciwko a tu zalogowana jestem. Te ceny to z kosmosu sa tu podane 2 tysiaki minimum musisz miec+zastrzyki po. A czy Ty masz 100% pewność że 100% kobiet tu zalogowanych jest przeciwko aborcji? skąd ta pewność?
Oczywiscie ze nie 100%,ale to nieznaczy,ze zaraz mamy zamiescic na portalu tablice ogloszeniowa z danymi kontaktowymi gdzie i jak mozna usunac ciaze...no prosze....
**** to normalnie dostępny lek w aptekach, chociaż na receptę. Ma zastosowanie w chorobach stawów, ale wpiszcie sobie nazwę do inernetu i zobaczcie w jakim celu dziewczyzny go używają...
mamy zamiescic na portalu tablice ogloszeniowa z danymi kontaktowymi gdzie i jak mozna usunac ciaze...no prosze.
Jaca, numer usunięty. Masz rację, przepraszam, o tym numerze to nie pomyślałam i jak leci wkleiłam...
Pewnie, że ktoś przypadkiem może zerknąć. Ale to nie jest problemem, że tutaj podajemy takie info - podziemie aborcyjne istnieje i nie ma co nabierać wody w usta. Trzeba się zająć tym, że dostęp do środków i klinik aborcyjnych jest na wyciągnięcie ręki. Pytałam juz i powtarzam, bo widać, co innego stało się ważne: gdzie to zgłaszać? Jak z tym walczyć?
Jeśli jakaś dziewczyna chce to zrobić to sobie wpiszę do internetu i znajdzie tak czy inaczej... niestety jest tego pełno. Ja wam napisałam tylko po to, żeby się podzielić informacją którą słyszałam.
ale ok usunę posta, chociaż nie wydaję mi się, żeby akurat ten jeden post miał komuś posłużyć
OK, dzięki.Myślę, że trzeba zgłaszać takie informacje, hmmm... na policję? Poszukam jakieś namiary na organizacje walczące z nielegalną aborcją, musi coś takiego być - i tam można by zgłaszać.
Czy żeby postawić zarzuty, to trzeba przy takim lekarzu znaleźć nerkę wypełnioną szczątkami abortowanego dziecka? Wow, ale karność, ja pierniczę...
"...teraz zastanówmy się jak 17-letnia dziewczyna wytrzyma wybieranie z toalety pełnej skrzepów krwi i innych obrzydliwości wyciąganie resztek maleńkiego płodu i przyniesienie go do lekarza?” za: http://doscmilczenia.blogspot.com
Reasumując- możemy tu wymyślać różne kampanie, wymyślać sposób na uwrażliwianie społeczeństwa tylko co z tego skoro we własnym gronie w imię szacunku do drugiego człowieka(?) pozwalamy funkcjonować osobie, która aborcję podobnie jak wyrwanie zęba.
Wyrażenie sprzeciwu wobec aborcji a obrażanie przez kilka stron danej osoby w dość niewybredny sposób to raczej dwie różne sprawy.
Melodie ma w 100% racje! Nikt jej nie krytykował i atakowała za to, że dokonała aborcji tylko, że nie umie napisać nazwiska, nie lubi czytać, jest głupia, infantylna itd...
Sądzisz, że zgnebienie tej dziewczyny wpłynie na zmniejszenie dokonywanych aborcji?
Melodie ma w 100% racje! Nikt jej nie krytykował i atakowała za to, że dokonała aborcji tylko, że nie umie napisać nazwiska, nie lubi czytać, jest głupia, infantylna itd...
Dokladnie! Lepiej przyznać dziewczyny, że się zapędziłyście i dać spokój.