Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
przy sprayach nie trzeba byc w 100% suchym. jak tam jakies mokre miejsce sie trafi to tez ok.
I należę do przygłupów co siedzą na plaży od 10 do 17.
Muuuszę, bo się uduszę...
The_Fragile: czy pomimo tego nie przyczepić Dużemu takiej opaski na łapkę z danymi do nas?
ja ostatnio myślałam o tym, będąc nad jeziorem właśnie. Bardzo dobry pomysł i przede wszystkim nr telefonu najważniejszy!!!
- zapamietam bo tez bym imie wpisala.. Dzieki!! Wszędzie trabią, że takie informacje jak imię dziecka ułatwia np.pedofilom kontakt z dzieckiem...... :-(
Tak, uważam, że wylegiwanie się na pełnej patelni, bez przerwy w godzinach 12-15 z Małym dzieckiem lub będąc w ciąży jest hmmm... nierozsądne.
Co do wpisywania imienia to ja bym raczej uważała.Wszędzie trabią, że takie informacje jak imię dziecka ułatwia np.pedofilom kontakt z dzieckiem...... :-(
I dodatkowe pytanie - taka opaske mozna gdzies kupic/zrobic?? Bo taka zwykla papierowa sie raczej zamoczy..
Moj tez mial taki etap ze jadl mleko na kazdy posilek.
TEO Nie, nie było o opalaniu czy wychodzeniu na słońce u kobiet ciężarnych ogólnie, tylko że w największym upale, pomiędzy 12 a 15 raczej powinny zejść z PLAŻY
le bardziej martwiłabym się czy za mocno się nie przegrzeję,
Bo to, że mi przebarwienia mogą wyjść to pal licho z mojego punktu widzenia, ponoć schodzą...