Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/urlCiekawe czemu dali antybola,skoro odra jest wirusowa?
;
;
;
choc lekarz jak widze nawet doczytac musial

A wirusów w tej chwili jest taka masa o tak dziwnych i niespotkanych objawach
Natomiast odra poronna to coś, czego po szczepieniu na odre można się spodziewać

Równie dobrze Misia mogłaby wcale nie zachorować na odrę, mogłaby przejść ją tak samo, albo lepiej- bo organizm nie miałby podanych naraz trzech wirusów (+dodatki), bo zachowanie miałoby miejsce w innym okresie...tak sobie można gdybać na różne sposoby. Przy okazji, to to akurat w ogóle nie wygląda na postać poronną, przynajmniej z tego co ja czytałam, to poronna wygląda naprawdę łagodnie, zwłaszcza w porównaniu z tym co Katka opisała
) I w moim przekonaniu gorączka, czy wysypka, choć z pewnością ciężka dla dziecka i mamy, nie jest tym samym, co omdlenia, drgawki czy inne nop-y.
robicie z powikłania po szczepionce jakieś dobrodziejstwo- czy to nie jest trochę...chore?
I Kasiu- zrobiłaś to co uważałaś za słuszne i najlepsze dla Misi, nie ma powodu, żebyś sobie coś teraz wyrzucała. Mam nadzieję, że już najgorszy moment za Wami.
Katka a jak tam dzisiaj u Was?
No u nas też poronna była łagodna...
jakby podchodziło pod sepsę
boję się tego jak diabli... Katka, najcięższe już raczej za Wami, teraz niech Michalinka dochodzi do siebie i je, to będzie jej lepiej... Zdrowia!!!