Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak moja corka nie chciala chodzic to jak w dostala lanie to sie skonczyly problemy.
calkiem bezradna, "co ja mam zrobic, jak ona nie chce".no i slysze jak jedna matka radzi: niech ja pani sila zaprowadzi, wiadomo, ze nie chce, ale sila do sali. i rozwodzi sie dalej: jak moja corka nie chciala chodzic to jak w dostala lanie to sie skonczyly problemy.
Myslalam, ze moze to z powodu tego iz ja odczuwam chaos w zyciu, to przeklada sie na nia.
z napedem nuklearnym w tylku
najlepiej na nia dzialo to co oczywiste- staly plan dnia, w ciagu dnia opcje wyciagajace energie, na wieczor obowiazkowo wyciszenie- np zero ksiazeczek. jeszcze tylko musze Malza przetrenowac w kwestii granic, bo na zbyt wiele pozwala. a przy typie dam palca nie mam reki to slaba opcja..
Nie wiem, jak będzie w chłodne, deszczowe dni, albo jak (tfu, tfu) coś się przyplącze
Tylko znowu powrót jest ciężki
- wow, na to nie wpadlam he he zjeżdżalnię z deski do prasowania,
Ale u nas te książeczki na wyciszenie dobrze działają (przytula się i słucha jak czytam), czemu u Was Elfika nie?
Ale u nas te książeczki na wyciszenie dobrze działają (przytula się i słucha jak czytam), czemu u Was Elfika nie?
U mnie Milak nie skupia się za bardzo na tym, że czytam tylko szybko przewija strony i zamyka, 3 minuty i po zabawie. No ale nie wiem czy to jeszcze nie wcześnie dla niej.
Kasia, daj znać jak wrócicie, ciekawa jestem jak Wam pójdzie. A Ty jak? Denerwujesz się?
U mnie Milak nie skupia się za bardzo na tym, że czytam tylko szybko przewija strony i zamyka, 3 minuty i po zabawie. No ale nie wiem czy to jeszcze nie wcześnie dla niej.
odebrałam Milcię w super humorze żegnała się z dziećmi i z Paniami do jutra i była bardzo zadowolona:)
No nie zazdroszczę Penny. Na myśl, że mnie też to też czeka ciaryyy przechodzą. Zobaczymy co to będzie... Trzaskające mrozy i starsza torpeda w domu. Hmmmm, nice, ale może pogoda będzie łaskawa dla nas.