Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Monia ale chyba pisałyśmy juz z czego to wynika?
No, ale przecież z czegoś trzeba żyć.
Pewnie, pewnie każdy musi, tylko są jakieś granice. Tam gdzie chodzi o zdrowie dzieci to raczej zastanowiłabym się milion razy zanim narobię komuś problemu.
Nie wiem już co robić, oboje z mężem chodzimy do pracy i powoli przysypianie przed kompem się nam zdarza...
Monia502 nie ma wszystkich , ale przy zębach raczej jest płacz... a tu takie stękanie, marudzenie a dziś pobódka na maska...
Katka a jak to sprawdzić ? Czy są jeszcze jakieś inne objawy -sorki ale zielona w tym temacie jestem ...
A myślisz, że te mamy milion razy się nie zastanawiały? Myślisz, że ot tak lekką ręką zaprowadzały swoje chore dzieci do przedszkola? Ja wątpię... Naprawdę.
Ale nie chodzi o sam proces myślenia tylko efekt końcowy.
taka angina to ok 14 dni zaraźliwości od pierwszego dnia podwyższonej temperatury (oczywiście pod koniec ta zaraźliwość jest mniejsza). Antybiotyki bierze się minimum 7-10 dni.
Ale Monia wiesz, to też nie jest tak, że ktoś z rodziny pracującej nie może wziąć urlopu itd (skoro dwóch dziadków pracuje to sytuacja chyba nie jest aż tak tragiczna, co nie?)
(choćby z wychowawczynią dziecka
Ja mam wrażenie, że tych skrajnych przypadków jest naprawdę baaardzo mało, a więcej jest niestety podejścia "mam to gdzieś" bo dziecko nudzi się już w domu, albo szkoda mi 20% pensji oddać.
mangaa: Ja mam wrażenie, że tych skrajnych przypadków jest naprawdę baaardzo mało, a więcej jest niestety podejścia "mam to gdzieś" bo dziecko nudzi się już w domu, albo szkoda mi 20% pensji oddać.
Dokładnie tak. W przeciwnym wypadku nie byłoby to aż tak powszechną praktyką i pewnie nie wywoływałoby aż takiego oburzenia. Bo nie przekonacie mnie, że wszyscy rodzice, którzy to praktykują to ludzie w skrajnie tragicznej sytuacji życiowej.
A mi.sie.wydaje, ze przedszkole powinno reagowac
- kiedy???? bo jak odliczam to mi latwiej... poszedl z dziadkiem na spacer i mam chwile spokoju... No moj lewa stope stawia troszke do srodka, jakby patrzec to nie widac ale jak sie czlowiek przyjrzy to troche widac. Madziik, bądź dzielna i silna, minie!
- OMG U nas minęło po 4 miesiącach hardcoru...
Hmm, nam ortopeda mówił na wizycie w 18 miesiącu, że to jest norma i minie (ale nie mówił do kiedy). Tak samo jak "krzywe" stawianie stóp... U nas przeszło po 24 miesiącu - po prostu nauczył się siadać albo na łydkach albo po turecku...
jednak takie siadanie w iksach może samo nie minąć, tu podawałam przykład 8-letniego chłopca, który nadal tak siada, zależy widać od dziecka u jednych negatywne nawyki się utrwalają a u innych nie, moim zdaniem nie ma co czekać aż samo minie tylko przypominać dziecku, poprawiać