Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Winni moim dzieciakom na lekach to chwila moment i przechodzilo

z samego pozywienia to się chyba z anemii nie wyjdzie, przynajmniej mi się tak wydaje...
więc już niezależnie od tego czy dieta żelazowa coś pomoże to zwyczajnie na przyszłość dobrze by Adaś więcej tego żelaza nauczył się jeść, bo jak odstawimy suplementację to znów może problem powrócić, jeśli nie zadbam o jedzenie.
ja sie na blw zawiodlam baaaaardzo. Moj starszak najchetniej jadlby suche bulki i mieso, a no i lody
a niby mial jesc wszystko
teraz z mlodszym nie mam oporow przed papkami - o tak mam wystarczajaco duzo sprzatania po nich obu
Swoja droga patrz Winnni jak z tym blw (bo z tego co pamietam to Adas na blw) niby takie dzieci maja najlepsze wyniki badan
Swoja droga patrz Winnni jak z tym blw (bo z tego co pamietam to Adas na blw) niby takie dzieci maja najlepsze wyniki badanja sie na blw zawiodlam baaaaardzo. Moj starszak najchetniej jadlby suche bulki i mieso, a no i lody
a niby mial jesc wszystko
[/urljak fajnie wyglądają te muffiny burakowe, ale masz fajne przepisy!
Może jakby papki jedli, to teraz właśnie inne rzeczy by im bardziej smakowały ?
;
;
;
moj maly jak byl maly na papkach to jadl wszytsko, a jak odstawilam papki to najchetniej by jadl z pokarmow stalych tylko biszkopty i pieczywo
Tak się zastanawiam, czy to nie zależy bardziej od tego, jak się podchodzi w domu do dziecięcych posiłków. Czy się przypadkiem namawiając i zachęcając do jedzenia (w dobrej wierze przecież) nie osiąga efektu odwrotnego do zamierzonego.
u nas maly moglby sie odzywiac energia kosmiczna. prawie nigdy nie jest glodny, i nie to, ze daje zapychacze.
;
młodsza z kolei miała kompletny spokój, bo zawsze jadła z nami i nikt nigdy jej uwagi nie zwracał czy za dużo, czy za mało itp
;
nie ma w jedzeniu zadnej przyjemnosci, w sensie ze dobre, to zjem az mnie brzuch bedzzie bolal. zje ile potrezbuje i finito. czasem mu zazdroszcze. on nawet czekolade potrafi zostawic nadgryziona jak uzna ze ma dosc.

widzialam na wlasne jak wyjadaly rybe z puszki, czy inne dziwne rzeczy.
;
Ja nie mogę pojąć jak Nina może nie jeść pomidorów !mój też nie zje, nie ma szans :(((
I dalej przyczyna niejasna
;
;
No to może trzeba przyjąć, że to norma w pewnym wieku i tyle.

;
Ty upatrywałaś przyczynę w tym właśnie przymuszaniu, pilnowaniu, nakłanianiu

Ale przynajmniej mam pomocnika w kuchni
;
Więc jest nadzieja!
;

;
;

;
;
ze ona nie przepada za słodkim a to zbyt piękne,
Frag- moze uczulenie na łzy- spotkałam ludzi uczulonych na wlasny pot...wiec lzy tez jak najbardziejdodatkowo trze oczka, biedny Krasnal...oby szybko minelo!

Bleh. Właśnie to zauważyliśmy jak znowu płakał przed pójściem spać. Boże, niech mu ta ostatnia piątka się do końca wyrżnie, bo ja się zabiję :(((((( Albo sąsiedzi na nas policję wezwą, że dziecko katujemy... Najgorsze, że jak płacze Duży to i Mały zaczyna