Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Winni moim dzieciakom na lekach to chwila moment i przechodzilo
z samego pozywienia to się chyba z anemii nie wyjdzie, przynajmniej mi się tak wydaje...
Swoja droga patrz Winnni jak z tym blw (bo z tego co pamietam to Adas na blw) niby takie dzieci maja najlepsze wyniki badan
Swoja droga patrz Winnni jak z tym blw (bo z tego co pamietam to Adas na blw) niby takie dzieci maja najlepsze wyniki badan ja sie na blw zawiodlam baaaaardzo. Moj starszak najchetniej jadlby suche bulki i mieso, a no i lody a niby mial jesc wszystko
jak fajnie wyglądają te muffiny burakowe, ale masz fajne przepisy!
Może jakby papki jedli, to teraz właśnie inne rzeczy by im bardziej smakowały ?
moj maly jak byl maly na papkach to jadl wszytsko, a jak odstawilam papki to najchetniej by jadl z pokarmow stalych tylko biszkopty i pieczywo
Tak się zastanawiam, czy to nie zależy bardziej od tego, jak się podchodzi w domu do dziecięcych posiłków. Czy się przypadkiem namawiając i zachęcając do jedzenia (w dobrej wierze przecież) nie osiąga efektu odwrotnego do zamierzonego.
u nas maly moglby sie odzywiac energia kosmiczna. prawie nigdy nie jest glodny, i nie to, ze daje zapychacze.
młodsza z kolei miała kompletny spokój, bo zawsze jadła z nami i nikt nigdy jej uwagi nie zwracał czy za dużo, czy za mało itp
nie ma w jedzeniu zadnej przyjemnosci, w sensie ze dobre, to zjem az mnie brzuch bedzzie bolal. zje ile potrezbuje i finito. czasem mu zazdroszcze. on nawet czekolade potrafi zostawic nadgryziona jak uzna ze ma dosc.
widzialam na wlasne jak wyjadaly rybe z puszki, czy inne dziwne rzeczy.
mój też nie zje, nie ma szans :((( Ja nie mogę pojąć jak Nina może nie jeść pomidorów !
I dalej przyczyna niejasna
No to może trzeba przyjąć, że to norma w pewnym wieku i tyle.
Ty upatrywałaś przyczynę w tym właśnie przymuszaniu, pilnowaniu, nakłanianiu
ze ona nie przepada za słodkim a to zbyt piękne,
Frag- moze uczulenie na łzy- spotkałam ludzi uczulonych na wlasny pot...wiec lzy tez jak najbardziejdodatkowo trze oczka, biedny Krasnal...oby szybko minelo!