Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

(9-12 mies) podobnie bezrękawnik, który nawet jest za duży na niego rozmiar 80...także jak coś kupuje z tej firmy przez neta (bo nie mam w mieście) to zawsze patrzę na pomiary.
;
[/url
;
Hope Dominik nosi 22?
[/url
ale wydaje mi się, że jednak zimowe 23 będą w sam raz. Zamawiam przez internet, bo u nas ich nie ma, więc to dodatkowa trudność. Chcę jeszcze spróbować zapolować na mało używane używki. Koleżanka w tamtym tygodniu wylicytowała prawie nowe Bartki za 50 zł!
;
;
że stópkę ma dużą ale żeby aż tak szybko rosła?

;
. Zdróweczka!
Ale wygląda Dawidek na chorego
no i głowa mnie boli już od "Mamo, daj". Zadziwiło mnie to, że mimo, iż nadal nie mówi za dużo jak na dwulatka to pięknie odmienia rzeczowniki, właściwie odkąd zaczął mówić. Jak woła to "Mamo,tato,babo, choć" albo pokazuje na czyjąś rzecz i mówi "Mamy, taty, baby, pana, pani".
;
Zadziwiło mnie to, że mimo, iż nadal nie mówi za dużo jak na dwulatka to pięknie odmienia rzeczowniki, właściwie odkąd zaczął mówić
i tak jakos zaczela sama i nawet tak jak tu wyzej napisane ze odmieniała... takze dzieciaki co pozno zaczynają mowic chyba najpierw osłuchuja sie ze słowami zapamietują i potem dopiero zaczynają mowic... nie mam innego wytłumaczenia:P
chyba najpierw osłuchuja sie ze słowami zapamietują i potem dopiero zaczynają mowic

Monia,jak Dawidek się czuje?