Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Któraś z Was polecała piasek kinetyczny. Kupiłam, dziś przyszedł i dziecko przepadło Ja z resztą też...
Ja to w ogóle jestem przeciwniczką słodkich subsytutów cukru ale nie wiem czy słusznie
Choć ter zabawy brzmią brudno i chyba są dla starszych dzieci . Ja najbardziej lubię coś co można kupić, dać dziecku i jeszcze dużo nie sprzątać
Ale z powodu efektu przeczyszczajacego czy jakiegoś innego?
Wiecie co, mojego to w ogole takie statyczne zabawy nie ruszana. Rysowanie nie, farby nie, naklejki nie, puzle zapomnij. On tylko rower, hulajnoga, plac zabaw, scianki wspinaczkowe...jak go zachecic? A moze nie zachecac?
fryzjer Miśka mówił, że właśnie po ścięciu tych niemowlęcych włosków rosną już bardziej sztywne i "dorosłe"
ale dla niego to 'zabawa' na 5, max 10 minut... Jedyne, przy czym dluzej wysiedzi to CzuCzu...
My glowny nacisk stawiamy zreszta na podworko, tylko wpadamy do domu po pracy i na rower wychodzimy. w lecie nie robilismy z manulanych niemal nic
jest możliwość taka, że każdy katar, kaszel może doprowadzić do zapalenia oskrzeli, płuc bo organizm zamiast całą moc poświęcić na walkę to rozkłada ją na wirusa oraz alergię
Gugi miał zapalenia oskrzeli już cztery :((( Teraz jest na Zyrtecu i widze poprawę - nos mniej furczy, lepiej mu się oddycha.
A ma jakąś alergię pokarmową czy skórną ?? bo wiesz teraz jak tak piszesz to u mojej koleżanki było tak żę młody miał straszne kolki, niby ale retrospektywnie patrząc to alergolog stwierdziła że on się tak darł z powodu alergii -świąd niepokój ponoć silnie reagował na alergeny teraz ma właśnie na pleśnie - jesienią koszmar, liście gnijące to dla niego masakra. U Was Gugi te miał mega kolki, może to też alergia - nie chcę za daleko wyciągać wniosków, ale...