Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
roślinne się słabiej wchłania
Nie ma dla mnie tłumaczenia że dziecko wypiło 250 ml mleka mm a za chwilkę zjadło kanapkę czy parówkę bo mm to nie posiłek tylko co napój ??
Jakie umiejętności mają wasze dwulatki? bo ja mam cały czas wyrzuty, że Antos ogląda za dużo bajek. Nie mówi jeszcze i to na pewno jest opóźnienie, może spowodowane bajkami?
- moj bajkami interesuje sie od nie dawna i tylko w okreslonych porach a nie mowi nawet "miau" czy "hau"... wiec to nie od tego zalezy.. Kolezanki corka bajki miala wlaczone dosc czesto i przed 2 urodzinami nawijala pelnymi zdaniami.. Nie mówi jeszcze i to na pewno jest opóźnienie, może spowodowane bajkami?
Jakie umiejętności mają wasze dwulatki? bo ja mam cały czas wyrzuty, że Antos ogląda za dużo bajek. Nie mówi jeszcze i to na pewno jest opóźnienie, może spowodowane bajkami?
- a nie powinnas... trzeba sobie jakos radzic, wazne, ze dziecko calymi dniami nie oglada, w koncu jak tu ktos powiedzial "wszystko jest dla ludzi". Tylko puszczaj "madre" bajki :P Mam wyrzuty przez te bajki
Pewnie, że ludzie jedzą inne rzeczy, ale mleko kobiety wytwarzają a miodu nie
Moja zaczela chodzic jak miala 13mscy
ewasmerf uogolnienie ktore to rzucilas ze dzieciom wszystkojedzacym w wiekszym stopniu grozi otyłość, aż kluje w oczy.moje dziecko obecnie je bez wybrzydzania i mam nadzieje ze tak juz zostanie.
ewasmerf uogolnienie ktore to rzucilas ze dzieciom wszystkojedzacym w wiekszym stopniu grozi otyłość, aż kluje w oczy.
i dziwnym trafem znam wielu niejadkow dosc dlugo zapychanych z rana mm.
swoja droga musze Wam powiedziec ze dzieki temu że mam dziecko sama jem regularnie i zdrowo :)
Wypij sobie z 1-1.5 litra mleka i spróbuj jeszcze zjeść pelnowartosciowy posiłek.