Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
znacie jakis doroslych po montessori, w sensie bill gates jest po montesoori, czy chocby zuckerberg, ze przykladowo szkola nieskonczona ale tak sie rozwijal w tym co lubil ze osiagnal sukces?
;

Hyde juz wczesniej rozmawialam z lekarzem o tym ale tutaj operuja jakos w 6roku zycia i musze czekac bo czasem samo przechodzi.Najgorsze jest to ze ciagle antybiotyki pije a to nie jest takie dobre.

.Tutaj w AT nie operuja malych dzeci juz bo bylo sporo zgonow podczas operacji i nie z winy lekarzy .Zobaczymy co powie lekarz.
Nawet zazdroscilam innym dzieciakom w wieku szkolym, ze choruja i moga w domu posiedziec a ja wzorowa frekwencja
z tego co wiem to operuja dzieciaki od 2 roku zycia zarowno w tej naszej prywatnej klinice jak i w panstwowym instytucie w Kajetanach (najlepszym w europie)
A widzisz, mi matki ( z przedszkola) zgłaszają, że ich pociechy tez operowane będę po 5 rż.
Mój mały ma 3 latka, lekarz potwierdził 3-ci migdał, ale mówi, że w tym wieku to normalne i zobaczymy w ciągu 2lat co się zstanie...

wszystko zalezy jaka jest sytuacja, sam przerosniety migdal nie jest powodem zakwalifikowania dziecka do wycicia
w przypadku gdy dziecko ma notorycznie nawracajace anginy ropne,

Ostatnio koleżanka się na mnie obraziła, bo zaprosiła nas do siebie, a Gaba na dzień dobry powiedziała, że nie będzie się bawić z jej córką, bo jej nie lubi.
Ostatnio koleżanka się na mnie obraziła, bo zaprosiła nas do siebie, a Gaba na dzień dobry powiedziała, że nie będzie się bawić z jej córką, bo jej nie lubi. Skończyło się to płaczem córki koleżanki i chociaż po kilku minutach dziewczyny już się bawiły to i tak jest foch

Podobnie jak "oblazam się!".Przeurocze to jest, trzylatek to najcudniejszy wiek (jak do tej pory, bo nie wiem co będzie dalej)
U nas też etap negacji pt "nie, nigdy".
Przeurocze to jest, trzylatek to najcudniejszy wiek (jak do tej pory, bo nie wiem co będzie dalej)

Frag ostatnio pisalas o chorobach Gugiego ,to tak na pocieszenie napisze ze moja mala ma znow angine .Piaty raz w tym roku ,trzy tygodnie temu angina i antybiotyk.Wczoraj bylismy na ip bo nic ni je i goraczka 40 stopni.Cala noc czuwalam bo tylko placz przy przelykaniu sliny.
Szlsg juz mnie trafia z tymi anginami
Kolejny etap negacji nadejdzie w wieku 15-17 lat, gdy na wszelkie rodziców sugestie będziemy słyszeć "Nie mów mi co mam ronić! jestem dorosły"

wiecej kaszel sie nie powtorzyl, ani nic. Przed nastepnym wieczorem zabilam muche
moze tak byc? Czy co to?
Przed nastepnym wieczorem zabilam muche moze tak byc? Czy co to?

Wchodzi człowiek w pon rano a tu natrzaskane przez sobotę i niedzielę pierdyliard postów!
No powariowały