Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
znacie jakis doroslych po montessori, w sensie bill gates jest po montesoori, czy chocby zuckerberg, ze przykladowo szkola nieskonczona ale tak sie rozwijal w tym co lubil ze osiagnal sukces?
Hyde juz wczesniej rozmawialam z lekarzem o tym ale tutaj operuja jakos w 6roku zycia i musze czekac bo czasem samo przechodzi.Najgorsze jest to ze ciagle antybiotyki pije a to nie jest takie dobre.
.Tutaj w AT nie operuja malych dzeci juz bo bylo sporo zgonow podczas operacji i nie z winy lekarzy .Zobaczymy co powie lekarz.
Nawet zazdroscilam innym dzieciakom w wieku szkolym, ze choruja i moga w domu posiedziec a ja wzorowa frekwencja
z tego co wiem to operuja dzieciaki od 2 roku zycia zarowno w tej naszej prywatnej klinice jak i w panstwowym instytucie w Kajetanach (najlepszym w europie)
A widzisz, mi matki ( z przedszkola) zgłaszają, że ich pociechy tez operowane będę po 5 rż.
Mój mały ma 3 latka, lekarz potwierdził 3-ci migdał, ale mówi, że w tym wieku to normalne i zobaczymy w ciągu 2lat co się zstanie...
wszystko zalezy jaka jest sytuacja, sam przerosniety migdal nie jest powodem zakwalifikowania dziecka do wycicia
w przypadku gdy dziecko ma notorycznie nawracajace anginy ropne,
Ostatnio koleżanka się na mnie obraziła, bo zaprosiła nas do siebie, a Gaba na dzień dobry powiedziała, że nie będzie się bawić z jej córką, bo jej nie lubi.
Ostatnio koleżanka się na mnie obraziła, bo zaprosiła nas do siebie, a Gaba na dzień dobry powiedziała, że nie będzie się bawić z jej córką, bo jej nie lubi. Skończyło się to płaczem córki koleżanki i chociaż po kilku minutach dziewczyny już się bawiły to i tak jest foch
Podobnie jak "oblazam się!".Przeurocze to jest, trzylatek to najcudniejszy wiek (jak do tej pory, bo nie wiem co będzie dalej)
U nas też etap negacji pt "nie, nigdy".
Przeurocze to jest, trzylatek to najcudniejszy wiek (jak do tej pory, bo nie wiem co będzie dalej)
Frag ostatnio pisalas o chorobach Gugiego ,to tak na pocieszenie napisze ze moja mala ma znow angine .Piaty raz w tym roku ,trzy tygodnie temu angina i antybiotyk.Wczoraj bylismy na ip bo nic ni je i goraczka 40 stopni.Cala noc czuwalam bo tylko placz przy przelykaniu sliny.
Szlsg juz mnie trafia z tymi anginami
Kolejny etap negacji nadejdzie w wieku 15-17 lat, gdy na wszelkie rodziców sugestie będziemy słyszeć "Nie mów mi co mam ronić! jestem dorosły"
Przed nastepnym wieczorem zabilam muche moze tak byc? Czy co to?
Wchodzi człowiek w pon rano a tu natrzaskane przez sobotę i niedzielę pierdyliard postów!
No powariowały