Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Potem jak dziecko sikać przestało, pieluchomajtki zniknęły i nikt nie miał żadnej traumy.
;
i ze zeby sie nie denerwowal w nocy jak mu sie siku zechce to moze zalozymy pieluche. No i sue zgodzil bez problemu. Nie ma ti zadnego wpywu na sikanie w dzien do wc. W nocy tez zazwyczah sucho no ale zdarza sie hesna mokra w tygodniu. Nie przezywamy tego tylko zavezpieczamy lozko pielucha na dupsko

;
Ciągnąć takie zabawy w role, czy tłumaczyć?
;

;
Ale ja bym pociagnela takie zabawy na Twoim miejscu. To chyba dosc normalny etap i spotykany, z ktorego sie wyrasta. Sporo dzieci ma urojonych przyjaciol, duchy, ktore dzieci widza i z nimi sie bawia.
;
Czasem to nawet jest obraza majestatu, że nie zatytułałam jak trzeba, tylko normalnie per Natalka
Czekałam aż mu się znudzi, ale na razie się nie zanosi, bo przecież bajki są nieskończone ;)
;
;
;
;
;
Myśmy tłumaczyli, ze będziemy bawić sie z synem, ale na dworze będziemy mowić po imieniu, bo to ważne dla nas. Poza tym co by było, gdyby kto inny tez bawił sie w zwierzęta i bym zawołała Mlodego, żeby sie przytulił, a zamiast niego przyszedłby pan, który tez udaje niedźwiedzia? Podziałało.
;
;
Bo ma aktualnie infekcję wirusową, bez gorączki, ale katar i kaszel (w dzień mokry, efektywny, a wieczorem i nocą suchy, niestety bardzo męczący), 3 dni temu osłuchana i czysta jak łza.
zawsze tak ma czy tylko dzis? jakies inne objwy sa? w sensie apatia, niechec do jedzenia, ospalosc?
;
Mial ktos tak??

Elyanna a córcia śpi ze smokiem?
Jednak poranne inhalacje z mucosolvanu rano pomogły :-)Moj maly od kilku kapieli tak jakby boi sie odbitych mokrych stop na dywaniku lazienkowym... Normalnie przesuwa sie i patrzac na slady poplakuje