Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pan Przemek, ze jednak po trawie, piasku na boso, a w domu kapcie wyprofiliwane, a tu na foeym ciagle czytalam, ze te skarpwty. Mimo, ze moi poki co nie maja problwmow ani z bioderkami ani z nogami
].
Że ja tego wcześniej nie zauważyłam ? :/
a tyle się tu Tobie jojczyło, że Ninka powinna "to i tamto", jeśli chodzi o rozwój ruchowy
Teo a podpytałaś o prawidłową pielęgnację Huga?

powiedz, bo pekam z ciekawosci, czemu stanik musialas zapinac? ;))

;
moze nie wiedziala a conkaman?
nina ma te miesnie brzucha slabe czy napiecie w nich slabe?

Weszła tak na pierwsze piętro :) Aż sama w szoku byłam :)
Tak. To jest bunt 
mówię: dobra, to weź te puzzle, postawiony na stole, będziemy jeść i rozmawiać o tym co jest na obrazku i wymyślać historie.

Największy problem mam z tym jego udawanym bólem... Co z tym robić?

, Frag, mam dla Krasnala takie z betoniarą - nawet nierozpakowane
ale nie nastawiam się na nic.A ja zauwazylam, ze przy kaszlu (infekcja tylko gornych drog oddechowych), jak wyjdziemy na spacer, to Maksiowi od razu sie pogarsza. Nie wiem, czy to zimne powietrze, czy co, ale jest gorzej.
Największy problem mam z tym jego udawanym bólem... Co z tym robić?
Ale jak ja mam go tulić jak akurat w takich momentach robi złe rzeczy? To tak jakby uderzył Magdę, krzyczał, ze go boli i mam go za to przytulić.
A wiesz dlaczego? Bo to jest ten moment kiedy Twoje dziecko najbardziej sobie ze sobą nie radzi, najbardziej nad sobą nie panuje a więc i najbardziej potrzebuje Twojego okazania miłości. Oczywiście musisz mu mówić na co się nie zgadzasz, np dokuczanie Madzi, ale najpierw weź go na kolana, przytul, pomóż mu się uspokoić i poczuć bezpiecznie, niech wie, że cokolwiek zrobi Ty go nie odtrącisz, ale zawsze będziesz obok, gotowa pocieszyć i pomóc. Dopiero jak się uspokoi jest czas na spokojną rozmowę, wyznaczanie granic, tłumaczenie.Livia, z Boba Budowniczego?
Livia zdrowka dla synka!