Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a co do jęczenia, to tak na mnie działa, że aż czuję w żołądku jak mnie ściska. Im jest starsza tym gorzej znoszę jej płacze, szczególnie, że płacze często od początku i niewiele się w tej materii zmienia oprócz zakresu dźwięków i sposobności do głośnego wyrażenia niezadowolenia

a teraz szaleje na polu bo pogoda jeszcze w miarę.
a co do jęczenia, to tak na mnie działa, że aż czuję w żołądku jak mnie ściska. Im jest starsza tym gorzej znoszę jej płacze, szczególnie, że płacze często od początku i niewiele się w tej materii zmienia oprócz zakresu dźwięków i sposobności do głośnego wyrażenia niezadowolenia- a no skad ja to znam... i tez wiek naszych podobny... Jeczy o wszystko... zalamac sie idzie..

U nas jest od kilku dni "faza" na tulenie sie do mamy - i tak po 20+ razy dziennie, a moze i wiecej.

serio....ja pierdziele....no pociąć się można. Obmyślam coraz to nowsze sposoby na uspokojenie, bo picie melisy to już jak po kaczce
Ostatnio wpadłam na pomysł, że w kalendarzu zaznaczam pod koniec każdego dnia kto wygrał ja czy szanowni synowie
w senie wstaję rano i mówię sobie, że dziś mi nie spierd*** dnia, że nie wyprowadzą z równowagi. No i czasem wychodzi a czasem nie ( jak nie wychodzi to czasem muszę popłakać do poduszki
). Na razie niestety prowadzą synowie, ale tendencja jest dla mnie wzrostowa
Nie wiam jak to jest w Waszym przyoadku i czy taka metoda sie sprawdzi, ale to jest jeszcze jedna, mniej drastyczna niz te chorobowe opcja.
A no histeryzuje i jęczy, mam wrażenie, że chce wszystko odwrotnie niż ja (nawet gdy ja zmienię zdanie
) i jest juz na tyle cwany, że gdy ja stosuję "negację" typu: " a teraz K. nie myje rączek"
to już wie, że ja chcę by te rączki umył.

ale żwirek został i brzydko się zabliźnił
jeśli rany nie są głębokie i w zasadzie jest to tylko zdarty naskórek to powinno oczyścić się samo. Jeśli jednak rany mogą pozostawić blizny poszłabym do poradni chirurgicznej żeby to oczyścili. I obserwuj czy się gdzieś ropa nie zbiera.
)
wrzasnęłam na starszka gdy już mimo próśb, zagadywania, zabawiania i in. dalej naparzal nas drewniana zabawka na kiju

dziewczyny nie mam do niego sily...no nie mam...ojca ewidentnie mu brak, bo z ojcem mial zajecie (garaz, myjnia, wyjazd do lasu, na ryby)...ja jestem za nudna dla niego
no i mam Miśka pod opieką jeszcze.
[/url
Laryngolog orzekł, że wszystko w nosie/uszach itp. czyste, rtg płuc, usg jamy brzusznej, mocz - wszystko ok. Tylko lekarz stwierdził, że z tak wysokim wynikiem crp nas nie wypuści. Na oddziale powtórzyli badania i jeśli crp wyjdzie nadal takie wysokie, to włączą antybiotyk dożylnie i będą szukać dalej przyczyn. No i generalnie byli mocno zdziwieni, że ona się tak świetnie czuje i wygląda z takimi wynikami. To tyle w sumie. Ja siedzę, ryczę i piję melisę, bo niczego innego nie mogę. Trzymajcie proszę kciuki, żeby było dobrze.