Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;

. ma 3.5 roku
Caro_line, moze grzybice podlapal.

Toska od soboty nie robiła kupy (bąki są), ale dopiero w poniedziałek zaczęła coś jeść i M mnie uspokaja ze po prostu musi się uzbierać. A pediatra powoedZiala aby zrobić dziś lewatywe.
ale to wszystko juz ma

Toska od soboty nie robiła kupy (bąki są), ale dopiero w poniedziałek zaczęła coś jeść

Odróżnić może lekarz po objawach. Przy alergicznym nie powinno być gorączki. No aleee czasem może być tak, że z nieleczonej alergii zrobi się jakieś nadkażenie. Więc jedno nie wyklucza drugiego

co za czort! O wszystko walczy, wszystko na zlosc. Serio, staram sie nie krzyczec, alr zasem jak na niego nie hukne to gotowy spieprzac stad do Madrytu sam

podczytuję was często bo jestem mamą 1,5 rocznej Lenki i zawsze znajdę coś fajnego
;
dziecko, które przesiada się w z biegowego na 'normalny' rower, umie pedałować?
rower jest za duży jak na nim siedzi to ledwo muska palcami ziemi
?
Do tego nasłuchałam się, że czy kupię jej rower z pedałami teraz,czy za rok, to i tak będę zmuszona założyć boczne kółka, bo pedałować nie będzie umiała... No i tak kminię. ;)
;

Powiedzcie mi, jak to jest - czy dziecko, które przesiada się w z biegowego na 'normalny' rower, umie pedałować? Czy czasem nie jest tak,że i tak konieczne jest założenie bocznych kółek ze względu na brak umiejętności pedałowania?
Raz, że u nas ortopeda stanowczo to odradził, a dwa, że dla mnie to jakiś taki dziwny wytwór.