Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzięki. Poczekamy do tych 3,5 i zobaczymy. Lila jest dość wrażliwa jeśli chodzi o grzebanie w jamie ustnej i od niedawna w ogóle chce pokazać zęby, więc nie spieszymy się. Zresztą nasza dentystka też uważa, że dopóki ta próchnica nie robi się miękka (czyli nie da się wymacać dziury), to można jeszcze trochę poczekać. Jak do niej dzwoniłam to mi mówiła, że nie ma raczej szans, że dopiero czterolatki sobie coś tam dają zrobić i to też rzadko.
Też miałam podejrzenie problemów ze słuchem, ale to chyba normalne. Tzn. Lilce to się zdarza jak np. nie chce czegoś słyszeć :D Albo gdy czegoś nie rozumie. Zazwyczaj pyta "co mówiłaś". Czyli wygląda na to, że słyszy dobrze, ale jednak czasem zastanawiam się czy to taki etap, czy może faktycznie ma problemy ze słuchem.
Szept słyszy, bo wiadomo, że to sie bliżej ucha mówi no i to sprawne ucho reaguje...
A jak u niej z intonacja głosu? Nie mówi głośniej???
Tylko to szeptem nie mówię do jej ucha, tylko będąc obok niej.
Normalka.
Jak się opowiada, że się miało fajny poród, to wszyscy życzą, żeby następny dał w kość.
Jak się mówi, że się nie miało problemów z karmieniem piersią, to również można usłyszeć, że za drugim razem może ci tak łatwo nie pójść.
Jak pierwsze dziecko ma być dziewczynką, to wszyscy współczują, bo tatuś pewnie chciał pierworodnego syna.
Jak ma być chłopcem - to też źle, bo pewnie mamusia by chciała córeczkę.
Jak drugie okazuje się być tej samej płci, co pierwsze, to już w ogóle koniec świata jest i kondolencje się składa
I tak dalej, i tak dalej. Zawsze da się coś wymyślić.
Także jedyne, co można z tym zrobić, to mieć w dupie
...
Mnie za to wkurza, ze negatywne cechy Marysi rodzinka przypisuje mi. Zwłaszcza moja mama. Teksty "masz za swoje" albo "no ciekawe po kim to ma".
Teksty, że za trzecim razem będzie chłopak też już padły.
Przepraszam za OT, wiem, że któraś z Was wie gdzie w Bydgoszczy diagnozować SI. Moze byc też Trójmiasto lub w drugą stronę - Słupsk, Koszalin...będę wdzięczna za namiary.
U mnie nie było mowy o trzecim - ale Was zastrzelę jak mój teść zareagował na wieść, ze będziemy mieli dziecko.
P: Będziemy z Ulą mieli dziecko, znowu będziesz dziadkiem :)
Teść: Z kim? ..
P: no z Ulą.....
T: A ile ona ma lat?????
Monia z krwi testy sa niepewne,mi wyszly takie bzdury ze na polowe rzeczy uczuloma bylam.