Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
IgE całkowite nie wychodzi przy alergiach pokarmowych ???!!! Czyli jak nam wyszło podwyższone to nie pokarmowa na pewno ?
Magda a skąd takie info?
Bari, powiedz mi proszę, czy robiliście Kacperkowi też testy z krwi?
Z krwi nie wychodzą alergie IgE niezależne ale nigdy nie słyszałam o tym, że tylko pokarmowe. Bo jak widać na naszym przykładzie to głównie nie pokarmówka. A i Kacper w morfologi zawsze ma podwyższone EO.
Teraz mamy takie: jakiś link? :) Moja ma ten sam problem, chudzina jedna :)link dziewczęce też tam zapewne jakieś podobne są ;)
czy zachowywać się tak jak przy robakach
co z nami czy my tez musimy?
nie muszę chyba mówić że swędzi mnie dosłownie wszystko gorzej niż przy cholestazie!!!!
oglądałam jej głowkę dokładnie i nic więcej nie wypatrzyłam więc jest nadzieja że wczoraj jej sprzedały
teraz wiem że im oglądają więc pewnie mają natarcie!
Jeśli chodzi o przepisy, to ja mam obeznanie z dzieckiem szkolnym- powinno być poddane "leczeniu" i pojawić się w szkole dopiero po 5 dniach.
I w szkole nie wolno oglądać dzieci, bo przecież matki wariatki niektóre zaraz będą się drzeć, że to naruszanie nietykalnoś
jak dla mnie dobrze że sprawdzają
jak domownicy muszą tez dla profilaktyki to nie rozumiem czemu placówki czy to przedszkole czy szkolne takich
profilaktyk nie prowadzą!
można zrobić wodę z octem i
pytanie czy tamci rodzice nie widzieli czy co??
ja jak zycie prawie 40 lat tak nigdy nie mialam wszy.
skacza tylko chodzza
gdy ich głowy stykają się ze sobą
za to umyję podłogi b. gorącą wodą
Mają w nosie czy dziecko ma wszy czy nie.
Czyli w autobusie przejdą spokojnie po fotelu...